Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης τρόλλαρε από το σούπερ μάρκετ - Βρήκε την περίφημη ... φέτα του Μητσοτάκη

Ο Παύλος Πολάκης τρόλλαρε από το σούπερ μάρκετ - Βρήκε την περίφημη ... φέτα του Μητσοτάκη
Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, με καυστική διάθεση τονίζει, ότι είναι «φθηνότερη από τη δικιά σου των 6,28 ευρώ, άλλα τα 400 γραμμάρια»
«Μητσοτάκη, επιτέλους τη βρήκα!» τονίζει καυστικά ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, αναζητώντας την φέτα των… 6,28 ευρώ που επικαλέστηκε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός.
Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, με καυστική διάθεση τονίζει, μάλιστα, ότι είναι «φθηνότερη από τη δικιά σου των 6,28 ευρώ, άλλα τα 400 γραμμάρια».
«Είναι προφανές πως η ακρίβεια οφείλεται στην Ουκρανία, στο Αλφα του Κενταύρου, στις μαγνητικές καταιγίδες που εκπέμπει ο ήλιος και ΟΧΙ στο CVC FUND που εξαγόρασε τα πάντα και από το 2021 που ΟΝΤΩΣ Η ΦΕΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΙΛΟ 5-7 ευρώ την εξακόντισε στα 13-15 ευρώ» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την ακρίβεια που έχει γίνει το νούμερο ένα ζήτημα για την ελληνική κοινωνία.



Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «η φέτα στην Ελλάδα -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία- κοστίζει 6,28 ευρώ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο 8,98 ευρώ, στην Ισπανία 8,68 ευρώ, στην Πορτογαλία 10,63 ευρώ» αποδεικνύοντας ότι δεν έχει πολύ μεγάλη επαφή με την πραγματική αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης