Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Καρφί Τεμπονέρα κατά Κασσελάκη: Οι πολίτες δεν εμπιστεύτηκαν καθαρά τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές 2024: Καρφί Τεμπονέρα κατά Κασσελάκη: Οι πολίτες δεν εμπιστεύτηκαν καθαρά τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Τεμπονέρας υποστήριξε ότι ο κόσμος έδειξε την «αποδοκιμασία του προς τη Νέα Δημοκρατία»
Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και την ιστορική αποχή των πολιτών από την κάλπη, σχολίασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Τεμπονέρας σε ανάρτησή του στα social media.
Παράλληλα ο κ. Τεμπονέρας υποστήριξε ότι ο κόσμος έδειξε την «αποδοκιμασία του προς τη Νέα Δημοκρατία». Ακόμη δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας με νόημα πως «Μας προβληματίζει το γεγονός, ότι οι πολίτες που απεγκλωβίζονται από την ΝΔ και τις δεξιές πολιτικές, δεν εμπιστεύτηκαν με καθαρό τρόπο τις πολιτικές μας προτάσεις και κατέφυγαν είτε στην αποχή είτε σε ακροδεξιές λύσεις, είτε σε άλλες επιλογές».

Η ανάρτηση του Διούση Τεμπονέρα για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

«Η πρωτοφανής αποχή από τις ευρωπαϊκές εκλογές προβληματίζει κάθε αριστερό και προοδευτικό πολίτη και οδηγεί σε πορεία απονομιμοποίησης στη συνείδηση μεγάλης μερίδας της κοινωνίας, των ευρωπαϊκών αντιπροσωπευτικών θεσμών και εκπροσώπων.
Η σημαντική άνοδος της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη επιβεβαιώνει μια βαθιά και επικίνδυνη συντηρητική στροφή των πολιτών, που αναζητούν δυστυχώς διέξοδο σε φασιστικά μορφώματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης