Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύλληψη πασίγνωστου δικηγόρου για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του

Σύλληψη πασίγνωστου δικηγόρου για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του
Δύο όπλα είχε νόμιμα στην κατοχή του ο γνωστός δικηγόρος
Ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο οποίος συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της νυν συζύγου του, είχε καταγγελθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία από άλλη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος καταγγέλθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την τότε σύζυγο του για την εμπλοκή του σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.
Εν τω μεταξύ δύο όπλα είχε νόμιμα στην κατοχή του ο γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, η οποία αναμένεται να λάβει panic button απο την Αστυνομία για την από εδώ και πέρα προστασία της.
Το ζευγάρι αρνείται ότι ο σοβαρός τραυματισμός της 37χρονης οφείλεται στον ξυλοδαρμό και επιμένει πως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από πτώση από σκάλα.

Η αναφορά της ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν

«Αναφέρεται ότι 03:30 ώρα της 16/6/24, προσήχθη στην υπηρεσία μας στο τμήμα της Ομονοίας, από εποχούμενη περιπολία ο 52χρονος δικηγόρος ύστερα από ένορκη κατάθεση του ιατρού οποίος ανέφερε ότι η σύζυγος του 37 ετών, έχει υποστεί ξυλοδαρμό από το σύζυγό της.
Ειδικότερα την 01:30 ο δικηγόρος μετέφερε την σύζυγό του στο νοσοκομείο ύστερα από πτώση της στα σκαλοπάτια όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.
Ο γιατρός κατέθεσε πως η δικηγόρος έχει υποστεί πολλά τραύματα τα οποία κάνει μνεία και στην κατάθεσή του και σε ερώτηση του προς 37χρονη αν τα τραύματα τα οποία έχει υποστεί είναι από τον σύζυγό της, εκείνη απάντησε καταφατικά, όμως στην κατάθεση της ανέφερε ότι έπεσε από τα σκαλιά στις 16/6/24 και περί ώρα 00:10, πράξεις όπως αυτές ρητά περιγράφονται στην έκθεση εξέτασης μάρτυρα χωρίς όρκο της δικηγόρου στην έκθεση ένορκης εξέτασης μάρτυρα του δικηγόρου συζύγου της και του αστυνομικού που επιλήφθηκε του συμβάντος.
Ο δικηγόρος συνελήφθη από αστυνομικούς στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί πρωινές ώρες 16/6/24 με το σχηματισθέν σε βάρος του προανακριτικό υλικό ενώπιον του κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για την αυτόφωρη διαδικασία.
Η 37χρονη δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της ενώ ο 52χρονος δικηγόρος δεν αποδέχεται τις σε βάρος του κατηγορίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης