Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γάζα: Σκοτώθηκαν η αδερφή και άλλα 9 μέλη της οικογένειας του Haniyeh, ηγέτη της Hamas, από ισραηλινό πλήγμα

Γάζα: Σκοτώθηκαν η αδερφή και άλλα 9 μέλη της οικογένειας του Haniyeh, ηγέτη της Hamas, από ισραηλινό πλήγμα

Ο ηγέτης της οργάνωσης έχει χάσει πάνω από 60 συγγενείς στον πόλεμο

Σχετικά Άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον 24 Παλαιστινίους με τρεις χωριστές αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (25/6/2024) στην πόλη της Γάζας, ανακοινώθηκε από υγειονομικούς αξιωματούχους, ενώ άρματα μάχης προωθήθηκαν βαθύτερα στην πόλη της Rafah, στο νότιο τμήμα του θύλακα.
Σε δύο από τις επιθέσεις επλήγησαν δύο σχολεία στην Πόλη της Γάζας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 14 άνθρωποι, έγινε γνωστό από ιατρικές πηγές. Άλλο πλήγμα σε κατοικία στον καταυλισμό Σάτι (Παραλία), έναν από τους οκτώ ιστορικούς προσφυγικούς καταυλισμούς της Λωρίδας της Γάζας, στοίχισε τη ζωή σε άλλους 10.
Η κατοικία που επλήγη στο Σάτι ανήκε στην οικογένεια του πολιτικού αρχηγού της Hamas, Ismail Haniyeh, ο οποίος έχει την έδρα του στο Κατάρ.
Σκοτώθηκαν μία από τις αδελφές του καθώς και άλλοι συγγενείς, όπως έγινε γνωστό από μέλη της οικογένειας και ιατρικές πηγές.
Ο Ismail Haniyeh, ο οποίος ηγείται της διπλωματίας της Hamas και είναι ένα από τα δημόσια πρόσωπα της μαχητικής ισλαμιστικής οργάνωσης που κυβερνά τη Γάζα, έχει χάσει από τις 7 Οκτωβρίου πολλούς συγγενείς του από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα, περιλαμβανομένων τριών από τους γιους του και τεσσάρων εγγονών του.
Τον Απρίλιο, ο ίδιος o Haniyeh είχε δηλώσει πως περίπου 60 μέλη της οικογένειάς του είχαν σκοτωθεί μέχρι τότε από την αρχή του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης