Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στήνονται συμμαχίες στο ΠΑΣΟΚ για αλλαγή ηγεσίας - Ο Δούκας δηλώνει υποψήφιος, στο πλευρό του ο Χριστοδουλάκης - Ερωτηματικό ο Γερουλάνος

Στήνονται συμμαχίες στο ΠΑΣΟΚ για αλλαγή ηγεσίας - Ο Δούκας δηλώνει υποψήφιος, στο πλευρό του ο Χριστοδουλάκης - Ερωτηματικό ο Γερουλάνος
Επί του παρόντος, ο Παύλος Γερουλάνος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αλλά οι φιλοδοξίες είναι... γνωστές
Σχετικά Άρθρα
Έντονες είναι οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα, μετά και την ήττα στις ευρωεκλογές, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Η συζήτηση για την αλλαγή ηγεσίας έχει ανοίξει για τα καλά -τουλάχιστον στο παρασκήνιο- κι όπως δείχνουν η μάχη θα είναι μεταξύ νυν προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος δήλωσε κι επίσημα υποψήφιος. Στο πλευρό του τελευταίου τάχθηκε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, το όνομα του οποίου είχε επίσης ακουστεί για την ηγεσία του κόμματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Δούκας έχει αποκτήσει ισχυρά ερείσματα υποστηρικτών εντός του ΠΑΣΟΚ και ενδεικτικό ως προς αυτό είναι και η δημόσια στήριξη σε πιθανή υποψηφιότητά του από τον Οδυσσέα Κωσταντινόπουλο, ο οποίος πρώτος άνοιξε επίσημα την κουβέντα της αμφισβήτησης με την επιστολή του στον γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο.
Την ίδια στιγμή, ο Παύλος Γερουλάνος κρατά κλειστά τα χαρτιά όσον αφορά τις προσθέσεις, αλλά οι... φιλοδοξίες είναι γνωστές. Επίσης, ένα από τα ονόματα που ακούγεται για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ είναι κι αυτό της Νάντιας Γιαννακοπούλου.
Όλα θα κριθούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, όπου αναμένεται να αποφασιστεί ο χρόνος που θα στηθεί η κάλπη, την οποία επέβαλαν κορυφαία στελέχη του κόμματος, αφού δεν έδωσαν κανένα ελαφρυντικό στον Ν. Ανδρουλάκη για την αποτυχία να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Την ίδια στιγμή, συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη διαβεβαιώνουν πως την Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει σαφείς απαντήσεις σε όλα και θα θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εκλογή ηγεσίας. Ολοι άλλωστε συμφωνούν ότι οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν γιατί το κλίμα εσωστρέφειας μόνο καλό δεν κάνει στο ΠΑΣΟΚ.

Η συνεργασία Δούκα - Χριστοδουλάκη

Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στην... πρόσκληση του Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος τον στηρίζει ανοιχτά.
«Χάρη, πάμε;» ρώτησε δημόσια χθες ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, με τον Χάρη Δούκα να απαντά: «Πάμε, να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα». Μάλιστα, ο κ. Δούκας επισημαίνει την ανάγκη για επίσπευση των εξελίξεων επισημαίνοντας: «Το αύριο είναι αργά. Πάμε τώρα!».
Doukas_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης