Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Το 70% των ψηφοφόρων έχει αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Το 70% των ψηφοφόρων έχει αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ
Η δημοσκόπηση CAPS/Harris που κυκλοφόρησε την 1η Ιουλίου έδειξε ότι το 72% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είχε ήδη αποφασίσει
Σχετικά Άρθρα

Σύμφωνα με νέα έρευνα, περισσότεροι από 7 στους 10 ψηφοφόρους έχουν ήδη αποφασίσει ποιον θα ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο.
Η δημοσκόπηση CAPS/Harris που κυκλοφόρησε την 1η Ιουλίου έδειξε ότι το 72% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είχε ήδη αποφασίσει, ενώ το 28% δήλωσε ότι ήταν ακόμα αναποφάσιστο, αναφέρει το The Hill.
Πρόκειται για μια μικρή αύξηση σε σύγκριση με την έρευνα του Απριλίου, στην οποία το 69% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είχε αποφασίσει.
Οι κοινωνιολόγοι διαπίστωσαν ότι οι υποστηρικτές του Trump έχουν αποφασίσει πιο νωρίς.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, το 76% των υποστηρικτών του Trump δήλωσαν ότι είχαν ήδη αποφασίσει ποιον υποψήφιο θα υποστηρίξουν, σε σύγκριση με το 68% των υποστηρικτών του Biden.
Η δημοσκόπηση Harvard CAPS-Harris Poll διενεργήθηκε από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου και κάλυψε 2.090 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.
Αυτή η κοινή μελέτη διεξάγεται από το Κέντρο Αμερικανικών Πολιτικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Harris Poll.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης