Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαρροή απερίγραπτου video - Ο Trump βρίζει τον Biden: «Έβγαλα από τη μέση ένα γέρικο, διαλυμένο σωρό... σκουπίδια»

Διαρροή απερίγραπτου video - Ο Trump βρίζει τον Biden: «Έβγαλα από τη μέση ένα γέρικο, διαλυμένο σωρό... σκουπίδια»
«Απλώς τα παράτησε, ξέρετε – εγκαταλείπει τον αγώνα [...] τον έβγαλα από τη μέση – και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Kamala».
Ένα απερίγραπτο βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, στο οποίο ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου 2024 στις ΗΠΑ Donald Trump, καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις εναντίον του προέδρου και συνυποψήφιού του Joe Biden και την αντιπρόεδρο Kamala Harris.
Το βίντεο έρχεται μεσούσης μιας πρωτοφανούς κρίσης στο κόμμα των Δημοκρατικών που είναι διχασμένο μεταξύ εκείνων που ζητούν την αντικατάσταση του Joe Biden από την προεκλογική κούρσα των εκλογών του Νοεμβρίου μετά την καταστροφική εμφάνισή του στο debate, αλλά και της πρωτοφανούς κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη χώρα την τελευταία εβδομάδα, κατά την οποία συστημικά μέσα ενημέρωσης, πρωτοστατούντων των New York Times, μιλούν συνεχώς για αποχώρηση του Biden από την κούρσα.

Trump: «Τον έβγαλα από την μέση»

Στο βίντεο που μετρά ήδη εκατομμύρια προβολές, ο Trump σχολιάζει την απόδοση του Αμερικανού προέδρου στην τηλεμαχία, λέγοντας ότι «έβγαλα από την μέση έναν κακό τύπο» και «γέρικο, διαλυμένο σωρό από σκ@τ@», ο οποίος είναι στα πρόθυρα του να εγκαταλείψει την κούρσα για τον λευκό Οίκο.
Στη συνέχεια του βίντεο, ο Trump ακούγεται να λέει: «Απλώς τα παράτησε, ξέρετε – εγκαταλείπει τον αγώνα... [...]...τον έβγαλα από τη μέση – και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Kamala».
Eπανέρχεται στον Biden, ρωτώντας τους παρευρισκόμενους: «Μπορείτε να φανταστείτε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Putin;
Και τον πρόεδρο της Κίνας – που είναι άγριο άτομο.
Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος.
Και τον βλέπουν».

Trump για Harris: «Είναι τόσο κακιά»

Για την Δημοκρατική αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και πιο πιθανή αντικαταστάτρια του Biden, σε περίπτωση που τελικά ο ίδιος αποφασίσει να αποσυρθεί, ο Trump φαίνεται να λέει: «πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη ως αντίπαλος.
Είναι τόσο γ@@@να κακή».
«Είναι τόσο αξιολύπητη», προσθέτει, μαδώντας τα γάντια του και μετά φαίνεται να λέει, «Είναι τόσο κακιά».
Πριν αποχωρήσει, ο πρώην πρόεδρος επαναλαμβάνει: «Αλλά μόλις ανακοίνωσαν ότι μάλλον θα παραιτηθεί.
Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;» Δεν είναι σαφές σε ποιο γήπεδο γκολφ ή πότε γυρίστηκε το βίντεο.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει, η εκστρατεία του Trump παρέπεμψε την The Post σε προηγούμενη δήλωση σχετικά με την «Ολική κατάρρευση του Δημοκρατικού Κόμματος».
«Μην κάνετε λάθος οι Δημοκρατικοί, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και oι παρακείμενοι, έκρυψαν την αλήθεια από το αμερικανικό κοινό – ο Joe Biden είναι αδύναμος, αποτυχημένος, ανέντιμος και δεν ταιριάζει στον Λευκό Οίκο», πρόσθεσαν.
«Κάθε ένας από αυτούς είπε ψέματα για τη γνωστική κατάσταση του Joe Biden και υποστήριξε τις καταστροφικές πολιτικές του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ειδικά η Κamala Harris.
«Ο Πρόεδρος Trump θα κερδίσει οποιονδήποτε Δημοκρατικό στις 5 Νοεμβρίου, επειδή έχει αποδεδειγμένο ρεκόρ και ατζέντα να κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά», καταλήγει η δήλωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης