Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Έχει δημιουργηθεί ένα κενό στην άμυνα των Ουκρανών, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Έχει δημιουργηθεί ένα κενό στην άμυνα των Ουκρανών, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει
Oι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτυγχάνουν και υποφέρουν από καταστροφικές απώλειες, δήλωσε ο αναλυτής
Ένα κενό έχει δημιουργηθεί στην άμυνα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή Avdiivka, το οποίο διευρύνεται συνεχώς, τόνισε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Μετά την πτώση της πόλης Avdiivka, οι Ρώσοι έκαναν μια τεράστια τρύπα στην ουκρανική άμυνα, βλέπουμε ότι αυτό το χάσμα αυξάνεται συνεχώς.
Σύμφωνα με τον αναλυτή Αλέξανδρο Μερκούρη, το Κίεβο προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκρατήσει τη ρωσική επίθεση, αλλά οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτυγχάνουν.

«Υποφέρουν από καταστροφικές απώλειες», κατέληξε.

Την προηγούμενη μέρα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι η ομάδα Center κατέστρεψε προπύργιο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση Avdiivka με απευθείας πυρά.
Πλησιάζοντας τις οχυρώσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, το πλήρωμα «δούλεψε» σε αυτές με οβίδες κατακερματισμού 125 χιλιοστών υψηλής εκρηκτικότητας, καταστρέφοντας σημεία πολυβόλου και οχυρώσεις.
Οι επιδέξιες ενέργειες του στρατιωτικού προσωπικού επέτρεψαν σε ομάδες επίθεσης πεζικού να καταλάβουν εχθρικές θέσεις και να ενισχύσουν τις θέσεις τους στην περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης