Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο των οικισμών Sokol και Voskhod

Ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο των οικισμών Sokol και Voskhod
Το γεγονός περιπλέκει επίσης τη θέση των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή, αναγκάζοντάς τα να ανασυνταχθούν και να υποχωρήσουν
Στην κατεύθυνση Pokrovsky (δυτικά της Avdiivka), τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν τις ενεργές στρατιωτικές επιχειρήσεις και έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν τόσο από ρωσικές όσο και από ουκρανικές πηγές, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πάρει τον έλεγχο των οικισμών Sokol και Voskhod και δίνουν επίσης σκληρές μάχες για την Yevgenovka.
Ουκρανικά δίκτυα και στρατιωτικοί αναλυτές επιβεβαιώνουν αυτά τα δεδομένα, σημειώνοντας ότι τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν στο συγκεκριμένο τμήμα του μετώπου, επιδεικνύοντας υψηλή ένταση επιθετικών ενεργειών. Ο έλεγχος του Sokol και του Voskhod είναι ένα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής για την προώθηση των ρωσικών στρατευμάτων.
Σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, η καθιέρωση ελέγχου σε αυτούς τους οικισμούς επιτρέπει στις ρωσικές δυνάμεις να δημιουργήσουν ένα εφαλτήριο για περαιτέρω επιθετικές επιχειρήσεις δυτικά της Avdiivka.
Το γεγονός περιπλέκει επίσης τη θέση των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή, αναγκάζοντάς τα να ανασυνταχθούν και να υποχωρήσουν.
Οι μάχες για την Evgenovka συνεχίζονται με επιτυχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης