Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κατάντια για 50 ευρώ: Ο... ευρωβουλευτής Φειδίας και ο YouTuber Κοψιάλης έδωσαν χρήματα σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Κατάντια για 50 ευρώ: Ο... ευρωβουλευτής Φειδίας και ο YouTuber Κοψιάλης έδωσαν χρήματα σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου
Η μάστιγα των influencers στην απόλυτη κατάντια τους...
Ο Φειδίας Παναγιώτου πριν από περίπου έναν μήνα έκανε τη μεγάλη έκπληξη καθώς κατέβηκε ως ανεξάρτητος στις ευρωεκλογές της Κύπρου και εξελέγη πανηγυρικά ως η τρίτη κορυφαία «παράταξη» σε ψήφους. Έτσι από τα βίντεο που έκανε με τον Mr. Beast, αλλά και τις αγκαλιές με τον Έλον Μασκ (για τον οποίο κατασκήνωσε τρεις μήνες κάτω από το γραφείο του), τώρα ενημερώνει το κοινό του σε YouTube και TikTok για το πώς λειτουργεί η Ευρωβουλή, με ποιες πολιτικές παρατάξεις συνομιλεί και πώς είναι η ζωή στις Βρυξέλλες.
Ο ίδιος δημιούργησε πριν τις ευρωεκλογές ένα βίντεο με τον δημοφιλή Έλληνα παραγωγό περιεχομένου Αλέξανδρο Κοψιάλη.
Έπειτα από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, οι δύο youtuber βγήκαν στον δρόμο της πρωτεύουσας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα... «αστεία» και challenges με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.
Αφού διέσχισαν την Ερμού, κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος για να μοιράσουν χρήματα σε παιδιά, φυσικά με «ανταλλαγή» την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεό τους.
Στην πρώτη παρέα που βρήκαν, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιον για να τρέξει την πλατεία ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία, σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι. Πολλοί ήταν πρόθυμοι, ένας το έκανε και στο τέλος πήρε τα 50 ευρώ. Η επόμενη «δοκιμασία» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να βάλει το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη, ώστε να πάρουν τα χρήματα. 
Αυτοσχεδιάζοντας με ό,τι έβλεπε στην πλατεία ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους.
Πράγμα που υλοποιήθηκε λίγο αργότερα με τα 50άρικα να «ρέουν».
Δύο παιδιά έναντι αμοιβής κλήθηκαν να διασχίσουν έρπειν την πλατεία, με τον νικητή να παίρνει άλλα 50 ευρώ
Η τελευταία δοκιμασία ανατέθηκε σε μια κοπέλα που την κάλεσαν να βρει κάποιον στην πλατεία μέσα σε τρία λεπτά και να τον πείσει να τον φιλήσει στο στόμα για να πάρει 50 ευρώ.
Η μάστιγα των influencers στην απόλυτη κατάντια τους...:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης