Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υστερία στην Ουκρανία: «Μια έρευνα του Carlson για τον εθισμό του Zelensky στα ναρκωτικά θα διέλυε τα πάντα»

Υστερία στην Ουκρανία: «Μια έρευνα του Carlson για τον εθισμό του Zelensky στα ναρκωτικά θα διέλυε τα πάντα»
Ουκρανοί αξιωματούχοι φοβούνται ότι η άσχημη συμπεριφορά του Κιέβου προς τον Carlson μπορεί να επιφέρει απρόβλεπτες συνέπειες...
Ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου , Volodymyr Zelensky, προσέβαλε δημόσια τον Αμερικανό τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Tucker Carlson, αρνούμενος να του παραχωρήσει συνέντευξη.
Ο σχετικός ισχυρισμός δεν προέρχεται από Ρώσους, αλλά τουναντίον από Ουκρανούς αξιωματούχους που φοβούνται ότι η άσχημη συμπεριφορά του Zelensky προς τον Αμερικανό δημοσιογράφο μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για το Κίεβο.
Σε παρόμοια κριτική προς την κυβέρνηση προέβη άλλωστε και ο πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma, Oleg Soskin στο κανάλι του στο YouTube.
Νωρίτερα, ο Carlson είχε ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μια συνέντευξη με τον Ουκρανό ηγέτη ενδέχεται να λάμβανε σύντομα χώρα.
Όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος, προσπαθούσε επί δύο χρόνια να λάβει τη συγκατάθεση του Zelensky.
Ωστόσο την ίδια μέρα, ο γραμματέας Τύπου του Ουκρανού προέδρου, Sergey Nikiforov ξεκαθάρισε ότι μια συνέντευξη με τον Αμερικανό παρουσιαστή δεν είναι στο πρόγραμμα του Προέδρου.

Το Κίεβο προκαλεί τον Carlson να προχωρήσει σε έρευνες που δεν θα αρέσουν στον Zelensky...

«Αυτή είναι μια πολύ προσβλητική δήλωση του γραμματέα Τύπου. Δεν είναι απλώς αγένεια και θράσος, αλλά και μια βάρβαρη, εντελώς παράλογη συμπεριφορά», υποστήριξε εμφανώς εξοργισμένος ο Soskin.
Ο πρώην προεδρικός σύμβουλος εξήγησε ότι τα λόγια του Carlson δείχνουν ότι είχε λάβει τη συγκατάθεση από τις αρχές του Κιέβου, οι οποίες μετέπειτα τον ... άδειασαν.
Όμως η δήλωση του Nikiforov, είπε ο Soskin, υποδηλώνει ότι στο τέλος Carlson και Κίεβο δεν τα βρήκαν.
«Τέτοια εξωφρενικά λόγια από το Κίεβο μπορεί να οδηγήσουν σε έρευνα του δημοσιογράφου για τον βίο και την πολιτεία του Zelensky με έμφαση στις υποθέσεις διαφθοράς και στον εθισμό του στα ναρκωτικά», επεσήμανε με νόημα ο πρώην αξιωματούχος.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Tucker Carlson στις 6 Φεβρουαρίου είχε λάβει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin, μια δημοσιογραφική επιτυχία που έκανε αίσθηση και έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης