Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Το φθηνότερο προϊόν της αγοράς για τον Ιούλιο, Maxi Home Super Save με 7,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα, πάει κόντρα στις αυξήσεις των τιμών ρεύματος

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Το φθηνότερο προϊόν της αγοράς για τον Ιούλιο, Maxi Home Super Save με 7,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα, πάει κόντρα στις αυξήσεις των τιμών ρεύματος
Η στρατηγική του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας να διατηρεί χαμηλές τιμές στα τιμολόγια προς όφελος των καταναλωτών, αποδεικνύεται επιτυχημένη

Οι αυξήσεις στις τιμές ρεύματος συνεχίζουν να δημιουργούν σημαντικές προκλήσεις για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις τον Ιούλιο, με τις τιμές να έχουν ανέβει κατά 20% σε σχέση με τον Ιούνιο, ο οποίος ήταν ήδη δύσκολος.
Η έντονη ζέστη του καλοκαιριού, με τις ακραίες θερμοκρασίες, αναγκάζει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν κλιματιστικά και άλλες ηλεκτρικές συσκευές για πολλές ώρες καθημερινά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυξάνοντας την ανησυχία λόγω των συνεχών ανατιμήσεων στο ρεύμα.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, παραμένει αφοσιωμένο στη στρατηγική του για χαμηλές τιμές. Παρά τις γενικότερες αυξήσεις στην αγορά ενέργειας, η εταιρεία προσφέρει τον Ιούλιο το νέο προϊόν Maxi Home Super Save, στη μοναδική τιμή των 7,7 λεπτών ανά κιλοβατώρα, που αποτελεί τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για αυτό το μήνα. Εξαιρετικά οικονομική επιλογή για τους καταναλωτές συνιστά και το δεύτερο χαμηλότερο «πράσινο» τιμολόγιο στην αγορά από το Φυσικό Αέριο, στα 13,99 λεπτά ανά κιλοβατώρα, όταν ο δεσπόζων πάροχος προσφέρει 13,55 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Η αύξηση στις τιμές ρεύματος μπορεί να αποδοθεί στην πορεία της μέσης χονδρεμπορικής τιμής στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, η οποία άγγιξε τα 131,73 ευρώ ανά μεγαβατώρα στις 25 Ιουνίου, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα κυμάνθηκε πάνω από τα 90 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Μόνο τις τελευταίες ημέρες του μήνα σημειώθηκε κάποια μείωση στις τιμές.
Είναι επίσης κρίσιμο να σημειωθεί ότι η μειωμένη συνεισφορά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο ηλεκτροπαραγωγικό μίγμα, σε σχέση με το ακριβότερο φυσικό αέριο, συνέβαλε στην αύξηση των τιμών στη χονδρεμπορική αγορά.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η στρατηγική του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας να διατηρεί χαμηλές τιμές στα τιμολόγια προς όφελος των καταναλωτών, αποδεικνύεται επιτυχημένη. Η εταιρεία απορροφά τις έντονες διακυμάνσεις στην χρηματιστηριακή τιμή του ρεύματος, προστατεύοντας το πορτοφόλι των πελατών της.
Η συνέπεια αυτή έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση του πελατολογίου της εταιρείας, η οποία σε μόλις οκτώ χρόνια λειτουργίας, εξυπηρετεί πλέον 600.000 νοικοκυριά, 20.000 επαγγελματίες, 1.200 δημόσια κτήρια και 450 μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες.
Σε μια εποχή ενεργειακής κρίσης, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αναδεικνύεται ως αξιόπιστη επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν οικονομικές και σταθερές λύσεις ενέργειας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης