Τελευταία Νέα
Διεθνή

Igor Mosiychuk (Υποδιοικητής Τάγματος Azov): Στην περιοχή Progress στο Donetsk… σκοτώθηκαν όλοι οι αξιωματικοί του τάγματος

Igor Mosiychuk (Υποδιοικητής Τάγματος Azov): Στην περιοχή Progress στο Donetsk… σκοτώθηκαν όλοι οι αξιωματικοί του τάγματος
«Οι μαχητές στρέφονται στους διοικητές των ταγμάτων, τους ακούνε, αλλά οι ταξίαρχοι δεν θέλουν να ακούσουν, λένε ότι πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου», τόνισε ο υποδιοικητής τάγματος Azov, Igor Mosiychuk
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βρέθηκαν σε μια τακτική περικύκλωση στην περιοχή Progress στο Donetsk και ολόκληρη η διοίκηση του Τάγματος σκοτώθηκε, δήλωσε ο Igor Mosiychuk πρώην υποδιοικητής του τάγματος Azov.
«Στην περιοχή Progress στο Donetsk, ο στρατός μας βρέθηκε σε ένα τακτικό περιβάλλον, το οποίο θα μπορούσε πολύ γρήγορα να εξελιχθεί σε φυσικό και κανείς δεν νοιάζεται σχεδόν για το σύνολο της διοίκησης.
Σύμφωνα με τον Mosiychuk, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να εγκαταλείπουν τα εδάφη, καθώς η στρατιωτική διοίκηση δεν θέλει να λύσει τα κύρια προβλήματα.

«Οι μαχητές στρέφονται στους διοικητές των ταγμάτων, τους ακούνε, αλλά οι ταξίαρχοι δεν θέλουν να ακούσουν, λένε ότι πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου», τόνισε ο Igor Mosiychuk.
Νωρίτερα, το Forbes ανέφερε ότι η 31η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων υπέστη ολική ήττα κοντά στο χωριό Progress στο Donetsk, η οποία, οφειλόταν σε προβλήματα στην ουκρανική διοίκηση.
Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι Ρώσοι στρατιώτες της ομάδας στρατευμάτων του Κέντρου νίκησαν σχηματισμούς τεσσάρων ουκρανικών ταξιαρχιών στις περιοχές Progress, Novoselovka Pervaya, Druzhba και Artemovo στο Donetsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης