Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο εφοπλιστής Ηλιόπουλος, αγοράζει Ελλάκτωρ σφήνα σε άλλο εισηγμένο όμιλο, θετική η Reggeborgh – Στόχος μετοχής 4 ευρώ

Ο εφοπλιστής Ηλιόπουλος, αγοράζει Ελλάκτωρ σφήνα σε άλλο εισηγμένο όμιλο, θετική η Reggeborgh – Στόχος μετοχής 4 ευρώ
Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στον Ελλάκτωρ
Το bankingnews πολύ έγκαιρα είχε ενημερώσει για τις επερχόμενες μεγάλες εξελίξεις στον όμιλο Ελλάκτωρ, προκαλώντας άνοδο στην μετοχή στο 2,08 ευρώ με ημερήσια άνοδο 7,5% με τεράστιο όγκο 560 χιλιάδων τεμαχίων.
Στην συνεχεία ακλούθησε το κραχ της Μαύρης Δευτέρας που έφερε την μετοχή ξανά στο επίπεδο των 1,82 ευρώ για να αποτελέσει πραγματική ευκαιρία για τον αγοραστή που πλέον έχει συγκεντρώσει το πρώτο κρίσιμο μέγεθος μετοχών.
Ο αγοραστής είναι γνωστός εφοπλιστής Ηλιόπουλος που εσχάτως δραστηριοποιήθηκε και… στο ποδόσφαιρο αγοράζοντας την ΑΕΚ.

Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στον Ελλάκτωρ

Το BN συνομιλώντας με έγκυρη πηγή γνωρίζει ότι ο αγοραστής το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχτεί σε παίκτη deal maker
αποκομίζοντας τεράστια κέρδη και υποχρεώνοντας σε αναδίπλωση και επαναπροσφορά μεγάλη τράπεζα....αναφερόμαστε στην περίπτωση Πειραιώς, MIG και Attica Συμμετοχών. 
Η μεγάλη ανατροπή αφορά την μελλοντική πώληση κρίσιμου ποσοστού του Ελλάκτωρ από την Reggebrogh συνδυαστικά με την με την Motor Oil σε υψηλότερη τιμή και πολυ κοντά στην καθαρή θέση στα 2,40 ευρώ ανα μετοχή

Δόθηκε το πράσινο φως

Ήδη δόθηκε το πράσινο φως απο την Reggeborgh να διερευνηθεί το ενδιαφέρον για είσοδο νέου μετόχου μιας και οι εξελίξεις που έρχονται σε έργα και παραχωρήσεις που έχει δώσει προσφορές θα είναι καταιγιστικές!!
Ο νέος επενδυτής… ο εφοπλιστής δηλαδή…θα παραμείνει επενδυτής δεν έχει στρατηγικές βλέψεις αλλά ποντάρει σε υπερκέρδη από τον Ελλάκτωρ καθώς… όπως λέγεται… η μετοχή θα φθάσει σε 15 μήνες τα 4 ευρώ ή 1,4 δισεκ. χρηματιστηριακή αξία από 2,02 ευρώ την τρέχουσα περίοοδο.
Με τον αέρα του καθαρού ταμείου των 700 εκατ ο Ελλάκτωρ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολυ μεγάλου εισηγμένου Ομίλου αλλά οι επαφές είναι ακόμη διερευνητικές…
Να σημειωθεί ότι ο Ελλάκτωρ έχει προκριθεί να καταθέσει δεσμευτική προσφορά για την παραχώρηση του λιμανιού στο Λαύριο ένα πολυ μεγάλο και αποδοτικό project με το master plan να προβλέπει μεταφορά μεγάλου μέρους της ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας στο λιμάνι Λαυρίου.
Ακόμη το master plan προβλέπει επέκταση της Αττικής Οδού προς το λιμάνι που οδηγεί σε τεράστιες συνέργειες με την ήδη αναπτυξιακή φάση της REDS (πρώην ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ)

Ο διορατικός λοιπόν εφοπλιστής Ηλιόπουλος γνωρίζοντας τις επερχόμενες καταιγιστικές εξελίξεις και το ενδιαφέρον εισηγμένου ομίλου για μετοχικά πακέτα γύρω από τα 2,40 ευρώ ανά μετοχή.
Σκούπισε τις τελευταίες 10 ημέρες επιθετικά την μετοχή ώστε να αποκτήσει ένα κατ΄ αρχήν κρίσιμο μέγεθος μετοχών ζητώντας στο κλείσιμο της 19/8/24 συνολικά 230.000 μετοχές
Την δε 20/8/24 ανέβασε την ζήτηση του μεχρι τα επίπεδα των 2,06 ευρώ σκουπίζοντας ξανά την προσφορά!!!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης