Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο σύγχρονος κόσμος είναι η τιμωρία μας - Ακραία woke οργάνωση γέμισε το Λονδίνο με αφίσες που στοχοποιούν τους «straight λευκούς άντρες»

Ο σύγχρονος κόσμος είναι η τιμωρία μας - Ακραία woke οργάνωση γέμισε το Λονδίνο με αφίσες που στοχοποιούν τους «straight λευκούς άντρες»
Ο σύγχρονος κόσμος δεν θα τιμωρηθεί, είναι η τιμωρία μας
Σχετικά Άρθρα
Το να επιβεβαιώνει κανείς ότι είναι λευκός έχει φτάσει να θεωρείται... ποινικό αδίκημα, αλλά το να απαιτεί κάποιος από τους λευκούς να εγκαταλείψουν την (απατηλή) εξουσία τους είναι ένας λόγος κοινωνικής δικαιοσύνης που πρέπει να γιορτάζεται και να χρηματοδοτείται με χρήματα των φορολογουμένων.
Η woke παράνοια στα καλύτερά της, στην Αγγλία στην προκειμένη περίπτωση. 
Μια ομάδα λοιπόν που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους αναρτά για άλλη μια φορά αφίσες σε όλο το Λονδίνο που λένε:
"Hey Straight White Men Pass The Power!"
Οι αφίσες, οι οποίες εμφανίστηκαν αρχικά στο Southwark του Λονδίνου και σε άλλες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου το 2022, φαίνεται να έχουν εμφανιστεί για άλλη μια φορά, με μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στο X και δείχνει μία στο Acton του Λονδίνου.
«Έρευνα από τη Συμμαχία Φορολογούμενων ισχυρίστηκε ότι (η ομάδα) είχε λάβει 3 εκατομμύρια λίρες από μια κρατική επιχορήγηση τέχνης», ανέφερε η Daily Mail.
Όταν οι αφίσες εμφανίστηκαν αρχικά πριν από δύο χρόνια, προκάλεσαν την οργή του συγγραφέα Douglas Murray, ο οποίος ρώτησε σε ποιον ακριβώς οι λευκοί έπρεπε να «μεταβιβάσουν την εξουσία».
«Όταν βλέπω ένα τέτοιο κομμάτι δημόσιας προσβολής, πολλά πράγματα διαπερνούν το κατά τα άλλα ήρεμο μυαλό μου.
Το πρώτο είναι η επιθυμία να βάλω ένα πόδι στην επίμαχη διαφημιστική πινακίδα», έγραψε ο Douglas Murray.
«Το δεύτερο είναι να αναρωτηθούμε εάν το συμβούλιο του Southwark, ο δήμαρχος του Λονδίνου ή οποιοσδήποτε άλλος θα επέτρεπε οποιαδήποτε παρόμοια φανατικά δημόσια μηνύματα αν τύχαινε να το αντιστρέψει.
«Ε, μαύροι μάγκες.
Δώστε μας τα δικαιώματά σας!», για παράδειγμα.
Ή:
"Γεια, γκέι, παραδώστε τα μετρητά!"
Αυτές οι διαφημιστικές πινακίδες πιθανότατα θα ήταν εγκλήματα μίσους και ο δήμαρχος του Λονδίνου, το συμβούλιο του Southwark, η Γενική Σύνοδος και όλοι οι άλλοι θα ήταν αμέσως έξω για να τα καταδικάσουν ως τέτοια.
Αλλά όταν πρόκειται όχι μόνο για την προσβολή των στρέιτ λευκών ανδρών, αλλά για την ουσιαστική σύγκρουσή τους, τότε φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να ενοχληθεί να εγείρει έναν ψίθυρο αντίρρησης».
Η στοχοποίηση των κανονικών ανθρώπων, των οικογενειαρχών, των μεροκαματιάρηδων, αυτών που δεν προκαλούν, είναι τεράστια και λαμβάνει συνεχώς μεγαλύτερες διαστάσεις.
Μένει να δούμε που και πότε θα σταματήσει αυτή η κατρακύλα του σύγχρονου κόσμου…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης