Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Τσαπανίδου: Έχουμε να πούμε πολλά στη συνέχεια

Ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Τσαπανίδου: Έχουμε να πούμε πολλά στη συνέχεια
Ανακοινώθηκε κι επίσημα η επιστολή διαγραφής της βουλευτή Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ορκίσθηκε η Πόπη Τσαπανίδου κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, σήμερα (30/8/2024).
Νωρίτερα, από το περιστύλιο της Βουλής, ότι της επισημάνθηκαν οι κατηγορίες που δέχεται για το γεγονός ότι αποδέχτηκε την έδρα, η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: «Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση. Έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια». Ερωτηθείσα, δε, αν φοβάται μήπως διαγραφεί από την ΚΟ αντέτεινε με νόημα: «Θα δούμε τι θα γίνει».
Επισημαίνεται ότι η κ. Τσαπανίδου έδωσε θρησκευτικό όρκο και ως πρώτη επιλαχούσα της λίστας των υποψηφίων Βουλευτών Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ καταλαμβάνει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε του βουλευτικού του αξιώματος.

Ανακοινώθηκε η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε κι επίσημα η επιστολή διαγραφής της βουλευτή Αθηνάς Λινού, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ.
Ο προεδρεύων Α' αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης ανέγνωσε στο Σώμα την επιστολή του πρόεδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, που απέστειλε την Τετάρτη στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα και η οποία αναφέρει πως «μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Βουλευτής Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών, Αθηνά Λινού».
Η Αθηνά Λινού είναι 14η ανεξάρτητη βουλευτής του Κοινοβουλίου κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο. Μετά την διαγραφή της κυρίας Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αριθμεί 34 βουλευτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης