Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποιεί το Ιράν: Το Ισραήλ δεν θα ησυχάσει,δεν θα μείνει αναπάντητη η δολοφονία Nasrallah

Προειδοποιεί το Ιράν: Το Ισραήλ δεν θα ησυχάσει,δεν θα μείνει αναπάντητη η δολοφονία Nasrallah
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Abbas Araqchi δήλωσε ότι το Ισραήλ «δεν θα ησυχάσει» και η δολοφονία του Nasrallah δεν θα μείνει αναπάντητη
Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου του Ιράν, Mohammad Bagher Ghalibaf, δήλωσε την Κυριακή 29/9 ότι οι οργανώσεις μαχητών θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν το Ισραήλ με τη βοήθεια της Τεχεράνης, μετά την δολοφονία του αρχηγού της Hezbollah, Hassan Nasrallah, όπως μετέδωσαν ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
«Δεν θα διστάσουμε να φτάσουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο προκειμένου να βοηθήσουμε την αντίσταση», ξεκαθάρισε Ghalibaf.
Σημειώνεται ότι η συμμαχία, γνωστή ως Άξονας της Αντίστασης, η οποία οικοδομείτο για δεκαετίες με την υποστήριξη του Ιράν, περιλαμβάνει το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα Hamas , το σιιτικό κίνημα Hezbollah στον Λίβανο, τους αντάρτες Houthi της Υεμένης και διάφορες ένοπλες οργανώσεις σιιτών στο Ιράκ και τη Συρία.
Ακόμη, ο Ghalibaf προειδοποίησε και τις ΗΠΑ, λέγοντας ότι «οι ΗΠΑ είναι συνεργοί σε όλα αυτά τα εγκλήματα και (...) οφείλουν να αποδεχθούν τις επιπτώσεις».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Abbas Araqchi δήλωσε ότι το Ισραήλ «δεν θα ησυχάσει» και η δολοφονία του Nasrallah δεν θα μείνει αναπάντητη, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα ιρανικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων. Σύμφωνα με τον Ιρανό ΥΠΕΞ, η περιοχή βρίσκεται σε επικίνδυνη κατάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης