Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκληρή προειδοποίηση από το Ιράν προς το Ισραήλ - Μην διανοηθείτε να εξαπολύσετε αντίποινα

Σκληρή προειδοποίηση από το Ιράν προς το Ισραήλ - Μην διανοηθείτε να εξαπολύσετε αντίποινα
Για «νόμιμη, νομιμοποιημένη και ορθολογική απάντηση στις τρομοκρατικές ενέργειες του Σιωνιστικού καθεστώτος» ολοκληρώθηκαν, ανακοινώνει η Τεχεράνη
Στον απόηχο της ισχυρής πυραλικής επίθεσης που εξαπέλυσε το Ιράν στο Τελ Αβίβ, τη Χάιφα και άλλες μεγάλες, ισραηλινές πόλεις, η Τεχεράνη υποστηρίζει ότι η πυραυλική της επίθεση εναντίον του Ισραήλ έχει ολοκληρωθεί, ενώ παράλληλα, προειδοποιεί την ισραηλινή κυβέρνηση να μην διανοηθεί να προβεί σε δικά της αντίποινα.
«Η νόμιμη, νομιμοποιημένη και ορθολογική απάντηση του Ιράν στις τρομοκρατικές ενέργειες του Σιωνιστικού καθεστώτος - που περιλάμβαναν στόχευση Ιρανών υπηκόων και συμφερόντων και παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν - έχει ολοκληρθωεί δεόντως», τόνισε σχετικά η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Την ίδια στιγμή, το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars μετέδωσε δήλωση του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC), που τονίζει πως η επίθεση με πυραύλους στο Ισραήλ συνιστά απάντηση στη δολοφονία του αρχηγού της Hezbollah Hassan Nasrallah, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, καθώς και του αρχηγού της Hamas, Ismail Haniyeh νωρίτερα αυτό το έτος.
«Σε απάντηση στο μαρτύριο [ενν. τον θάνατο] του Ismail Haniyeh, του Hassan Nasrallah και του διοικητή του IRGC Abbas Nilforoushan, βάλαμε στόχο την καρδιά των κατεχόμενων εδαφών», ανέφερε στη σχετική του ανακοίνωσή του το IRGC.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης