Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι IDF εκδιώχνουν τους κατοίκους από 21 ακόμη χωριά στον νότιο Λίβανο - Νεκρός ένας ακόμη διοικητής της Hezbollah

Οι IDF εκδιώχνουν τους κατοίκους από 21 ακόμη χωριά στον νότιο Λίβανο - Νεκρός ένας ακόμη διοικητής της Hezbollah
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία για έναν ακόμη μήνα στον Λίβανο
Εκπρόσωπος των IDF μιλώντας στα αραβικά απευθύνθηκε στους κατοίκους 21 ακόμη χωριών του νότιου Λιβάνου και τους διέταξε να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να ταξιδέψουν βόρεια του ποταμού Awali.
Πρόκειται σύμφωνα με τη Haaretz, για τα χωριά: Hula, Mays al-Jabal, Blida, Muhaybib, Kfar Rashi, Majdel Selm, Qabrikha, Khuanin, Beit Yahoun, Tiri, Bani Haiyyan, al-Tamariya, Tulin, Dir Sirin, al-Qusair, Jabal al-Adas, al-Bid, Zarbin, Ein Ba’al, al-Rashidiya και al-Haniya.

Οι IDF λένε ότι σκότωσαν διοικητή της Hezbollah που ευθύνεται για τον θάνατο δύο Ισραηλινών τον Ιανουάριο

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι σκότωσε τον Hader Ali Taweel, διοικητή λόχου της Hezbollah στην περιοχή του νότιου Λιβάνου στην περιοχή Kfar Qilah.
Σύμφωνα με τον στρατό, ήταν υπεύθυνος για τα αντιαρματικά πυρά τον περασμένο Ιανουάριο στη βόρεια ισραηλινή κοινότητα Kfar Yuval που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Mira Ayalon και του γιου της, Barak Ayalon.
Ο Ali Taweel δρούσε μαζί με άλλα μέλη της Hezbollah που σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αναφέρεται.

Κλειστά για ακόμη έναν μήνα τα σχολεία στον Λίβανο

Ο Λίβανος ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει η έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς το Ισραήλ κλιμακώνει τις αεροπορικές επιδρομές του.
Ο υπουργός Παιδείας Abbas Halaby είπε ότι η νέα ημερομηνία έναρξης για περισσότερους από ένα εκατομμύριο μαθητές θα είναι η 4η Νοεμβρίου, λόγω «κινδύνων ασφαλείας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης