Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραηλινό πλήγμα στην πόλη Homs της Συρίας για να κοπεί ο ανεφοδιασμός της Hezbollah

Ισραηλινό πλήγμα στην πόλη Homs της Συρίας για να κοπεί ο ανεφοδιασμός της Hezbollah
Το Ισραήλ έχει επανειλημμένα βάλει στο στόχαστρο τη συνοριακή περιοχή τις τελευταίες ημέρες επειδή όπως υποστηρίζει η Hezbollah φέρνει όπλα πέρα από τα σύνορα από τη σύμμαχο Συρία
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας αναφέρει ότι ένα ισραηλινό χτύπημα είχε στόχο τρία οχήματα στη βιομηχανική πόλη στη Homs της Συρίας.
Από την επίθεση αναφέρονται υλικές ζημιές, ενώ το πρακτορείο Sana σημειώνει ότι η επίθεση έπληξε αυτοκίνητα που μετέφεραν ιατρικό και βοηθητικό υλικό.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται έναν τοπικό αξιωματούχο που είπε ότι κανένα εργοστάσιο δεν έγινε στόχος εντός της πόλης, αφού προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι χτυπήθηκε εργοστάσιο αυτοκινήτων.
«Τα φορτηγά πέρασαν από το Ιράκ για να παράσχουν ανθρωπιστική βοήθεια στον Λιβανέζο πληθυσμό» που επηρεάστηκε από την εντατικοποίηση των ισραηλινών επιδρομών, πρόσθεσε.
Την Παρασκευή (4/10), ο Λίβανος ανακοίνωσε ότι μία ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στα σύνορα με τη Συρία έκοψε στα δύο τον κύριο δρόμο που συνδέει τις δύο χώρες.
Το Ισραήλ έχει επανειλημμένα βάλει στο στόχαστρο τη συνοριακή περιοχή τις τελευταίες ημέρες επειδή όπως υποστηρίζει η Hezbollah φέρνει όπλα πέρα από τα σύνορα από τη σύμμαχο Συρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης