Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Οι πολιτικές της ΝΔ βυθίζουν τους Έλληνες στην ακρίβεια και την αβεβαιότητα

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Οι πολιτικές της ΝΔ βυθίζουν τους Έλληνες στην ακρίβεια και την αβεβαιότητα
"Οι υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για ανάπτυξη και βελτίωση της οικονομίας είναι κενές. Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα της χώρας είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζει η ΝΔ", σύμφωνα με τον Ιω. Δημητροκάλλη
Σχετικά Άρθρα
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό , Κ. Μητσοτάκη, για «απόπειρα ωραιοποίησης» της κατάστασης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του, άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Ιωάννης Δημητροκάλλης.
Σύμφωνα με τον κ. Δημητροκάλλη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα – όπως η ακρίβεια, η αισχροκέρδεια, η διάλυση του ΕΣΥ και η στεγαστική κρίση – δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από ψευδείς αναφορές σε δήθεν θετικές εξελίξεις.
Ο βουλευτής τόνισε πως οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας έχουν επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων.
Σύμφωνα με τον κ. Δημητροκάλλη, "η εβδομαδιαία ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γεμάτη από αναφορές σε "θετικές εξελίξεις" για την οικονομία, αποτελεί άλλη μια προσπάθεια να δημιουργηθούν φρούδες ελπίδες στους πολίτες, την ώρα που η πραγματικότητα τους διαψεύδει.
Η ακρίβεια στα βασικά αγαθά, η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια, και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ξεκάθαρα πως οι Έλληνες φτωχαίνουν. Η αγοραστική τους δύναμη μειώνεται δραματικά, με τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας να ευθύνονται άμεσα για την επιδείνωση αυτής της κατάστασης.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) διαλύεται σταδιακά, με ελλείψεις προσωπικού και πόρων, αφήνοντας τους πολίτες χωρίς την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα. Την ίδια στιγμή, η στεγαστική κρίση επιδεινώνεται, με την κυβέρνηση να αδυνατεί να προσφέρει πραγματικές λύσεις, καθώς οι τιμές των ενοικίων και των κατοικιών εκτοξεύονται".
"Οι υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για ανάπτυξη και βελτίωση της οικονομίας είναι κενές. Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα της χώρας είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία. Αντί για πραγματικά μέτρα στήριξης, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα δυσβάσταχτο κόστος ζωής και μια κυβέρνηση που αδιαφορεί για τις καθημερινές τους ανάγκες", κατέληξε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης