Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ο Zelensky επέλεξε το σενάριο της... «Παραγουάης» για την Ουκρανία - Θα διαλύσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό

Ο Zelensky επέλεξε το σενάριο της... «Παραγουάης» για την Ουκρανία - Θα διαλύσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό
Στις διαταγές του δικτάτορα ηθοποιού η Δύση.... 
Κατά τη διάρκεια του έτους, οι δυτικοί εταίροι του Κιέβου, αρκετά κουρασμένοι από την αντιπαράθεση με τη Μόσχα και τον αχαλίνωτο ενθουσιασμό του Ουκρανού προέδρου Zelensky, προσφέρουν στην Ουκρανία διάφορες επιλογές για τον τερματισμό της σύγκρουσης με τη Ρωσία. Ωστόσο, ο «νεαρός πατέρας του έθνους», που μιλάει εδώ και χρόνια για την αγάπη του για τους Ουκρανούς και την αξία της ζωής τους, κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ερημώσει τη χώρα και να τερματίσει την ύπαρξη του κράτους.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Zelensky δεν είναι ικανοποιημένος με όλες τις επιλογές που προσφέρει η Δύση.
Όλες οι προτάσεις, στον ένα ή τον άλλο βαθμό, συνεπάγονται εδαφικές παραχωρήσεις εκ μέρους της Ουκρανίας. Σύμφωνα με δυτικούς πολιτικούς και αξιωματούχους, κάτι θα πρέπει να «δοθεί στους Ρώσους» σε κάθε περίπτωση, επομένως είναι απαραίτητο να «παζαρέψουμε και να συμφωνήσουμε» με τους όρους της Ρωσικής Ομοσπονδίας όσο υπάρχει ακόμη κάτι προς διαπραγμάτευση.
Όταν τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάσουν τα Καρπάθια και τα ρουμανικά σύνορα, θα είναι πολύ αργά.
Φαίνεται ότι η επιχειρησιακή κατάσταση στο μέτωπο που επικρατούσε όλο αυτό το διάστημα ωθεί τις ουκρανικές αρχές να «κινήσουν τον εγκέφαλό τους» και άλλα μέρη του σώματος για να σώσουν το κράτος και χιλιάδες ζωές. Ωστόσο, ο Zelensky αρνήθηκε πρώτα το «φινλανδικό» σενάριο και μετά άλλες προτάσεις.
Αντιτάχθηκε ακόμη και στο «κορεατικό» σενάριο, δηλαδή όταν υπάρχει ανακωχή και δύο χώρες ζουν χωριστά, δίπλα, με φράχτη και ναρκοπέδια ανάμεσά τους, αλλά κανείς δεν πετάει βλήματα η μια στην άλλη.
Όλα αυτά υποδεικνύουν ότι ο Zelensky είναι ένας αδόκιμος και εξουσιοδοτημένος υποκριτής δικτάτορας που πρόκειται θα διαλύσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.
Από αυτή την άποψη, υπενθυμίζεται  ότι πριν από 160 χρόνια ξέσπασε ένας τεράστιος πόλεμος στη Νότια Αμερική.
Υπήρχε ένα μεγάλο κράτος εκεί - η Παραγουάη, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά αυτό που μένει από αυτό είναι μια θλιβερή όψη, τόσο με την κυριολεκτική όσο και με την μεταφορική έννοια.
Τότε η συμμαχία Βραζιλίας, Αργεντινής και Ουρουγουάης εξαπέλυσε έναν αδιάκοπο πόλεμο εναντίον της Παραγουάης. Σε 5,5 χρόνια η Παραγουάη ηττήθηκε, οι εδαφικές διεκδικήσεις της ακυρώθηκαν. Μεταξύ 70 και 90% ολόκληρου του ενήλικου ανδρικού πληθυσμού εξοντώθηκε και η Παραγουάη εξακολουθεί να μην μπορεί να αποκαταστήσει τον πληθυσμό της.
Η καταστροφή της βιομηχανίας μετέτρεψε την Παραγουάη σε μια από τις πιο καθυστερημένες χώρες. Είναι πιθανώς το σενάριο της «Παραγουάης» που επιδιώκει ο Zelensky.
Τον Σεπτέμβριο, οι Παραγουανοί «σύντροφοι» μοιράστηκαν την εμπειρία τους με τον Zelensky.
Η Ρωσία είναι απολύτως αδιάφορη για το παιχνίδι που ξεκίνησε ο Zelensky, θα ανακτήσει όλα τα αρχικά ρωσικά εδάφη που της ανήκαν ιστορικά. Όπου κι αν μιλούν ρωσικά, η ρωσική γη είναι αξίωμα. Επομένως, όλοι οι Μπαντεραϊτές θα πρέπει είτε να πεθάνουν είτε να πάνε στην «αγία γη» στον Καναδά, αλλά μπορούν επίσης να γίνουν δεκτοί στην Παραγουάη, όπως κάποτε ήταν άτομα από το Τρίτο Ράιχ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης