Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Επανεμφάνιση short θέσης στο Χ.Α. μετά από 10 μήνες από την Covalis Capital

Επανεμφάνιση short θέσης στο Χ.Α. μετά από 10 μήνες από την Covalis Capital
Υπενθυμίζεται πως από σήμερα η μετοχή είναι στον FTSE 100 στο Λονδίνο
Σχετικά Άρθρα
Σχεδόν 10 μήνες μετά την τελευταία short θέση στο ελληνικό χρηματιστήριο, όπου το bull market ήταν εντυπωσιακό και προφανώς δε συνέφερε κάποιο fund να βγει δυνατά πωλητής σε μετοχή, έχουμε επανεμφάνιση.
Το Covalis Capital έχει ανοίξει short θέση στη Metlen 0,53108% με ημερομηνία υπέρβασης του 0,5% στις 19/9.
Υπενθυμίζεται πως από σήμερα η μετοχή είναι στον FTSE 100 στο Λονδίνο και πως έγινε μεγάλος όγκο στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής άνω των 5,5 εκατ. τεμαχίων.
Η μετοχή έχει υποχωρήσει από τα ιστορικά υψηλά της μετά και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων εξαμήνου και της έκτακτης ζημιάς που παρουσίασε.
Σήμερα έκλεισε στα 50,05 ευρώ με πτώση -0,89%, με όγκο 229 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση στα 7,16 δισ. ευρώ.
METLEN_1.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης