Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Μετά τον Βαξεβάνη και το Documento, μπαίνει και ο Γαβριήλ στο χορό της κριτικής κατά του Αλέξη Τσίπρα

Μετά τον Βαξεβάνη και το Documento, μπαίνει και ο Γαβριήλ στο χορό της κριτικής κατά του Αλέξη Τσίπρα
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι έτοιμος να μιλήσει δημόσια για τα γεγονότα εκείνης της περιόδου
Σχετικά Άρθρα
Για να γίνει κατανοητό το πλαίσιο των εξελίξεων, θεωρείται πλέον σαφές ότι οι επιθέσεις προς τον Αλέξη Τσίπρα θα ενταθούν όσο πλησιάζει η παρουσίαση του βιβλίου του.
Το Documento, το οποίο για χρόνια τον στήριζε, αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό του στον πρώην πρωθυπουργό με τον τίτλο «ΠΑΡΑΜ-ΙΘΑΚΗ», αμφισβητώντας πλήρως το αφήγημα που επιχειρεί να οικοδομήσει.
Η εφημερίδα τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να μεταφέρει την ευθύνη για τα προβληματικά σημεία της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώην συνεργάτες, ώστε ο ίδιος να αποστασιοποιηθεί από όσα σήμερα δημιουργούν αρνητικούς συνειρμούς.
Παράλληλα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης — κάποτε στενός συνεργάτης του Τσίπρα — φέρεται έτοιμος να μιλήσει δημόσια για τα γεγονότα εκείνης της περιόδου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθεται να ασκήσει σκληρή κριτική, κάνοντας λόγο για ιδεολογική ασυνέπεια και καιροσκοπισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης