Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο ο Πιερρακάκης - Συναντήσεις με Costa, Calviνo και Gramegna

Σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο ο Πιερρακάκης - Συναντήσεις με Costa, Calviνo και Gramegna
Πρώτος σταθμός του Κ. Πιερρακάκη οι Βρυξέλλες
Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα, Τρίτη 3/3, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Πρόεδρος του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Antonio Costa.
Ενόψει του Euro Summit, o κ. Πιερρακάκης θα συμμετάσχει σε προπαρασκευαστική διάσκεψη υπό τον Πρόεδρο Α. Costa, με τη συμμετοχή της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Christine Lagarde.

Στο Λουξεμβούργο

Στη συνέχεια, ο Έλληνας Υπουργός και Πρόεδρος του Eurogroup θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο, όπου θα είναι ομιλητής στο Φόρουμ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων με αντικείμενο την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων, το ψηφιακό ευρώ και τον διεθνή ρόλο του ενιαίου νομίσματος στο νέο, ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Πιερρακάκης, θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της ΕΤΕπ , Nadia Calvino.
Κατά την παραμονή του στο Λουξεμβούργο, ο Πρόεδρος του Eurogroup, ως ex officio Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Μηχανισμού, Pierre Gramegna, στις εγκαταστάσεις του ESM.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης