Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Κεφαλονιά ο Χρυσοχοΐδης (υπ. Υποδομών) για επιθεώρηση των έργων αποκατάστασης

Στην Κεφαλονιά ο Χρυσοχοΐδης (υπ. Υποδομών) για επιθεώρηση των έργων αποκατάστασης
Ικανοποιημένος ο υπουργός από την πορεία των έργων
Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ώστε να επιθεωρήσει τα έργα που πραγματοποιούνται μετά τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.
Ο υπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη με εκπρόσωπους των τοπικών αρχών και φορέων της περιοχής και συζητήθηκαν θέματα όπως η πορεία των εργασιών για το λιμάνι Ληξουρίου, η αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο, η επισκευή των σχολικών εγκαταστάσεων αλλά και τα προβλήματα στις εργατικές κατοικίες Ληξουρίου.
Στην συνέχεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε Ληξούρι, που έχει υποστεί το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών και χρήσει άμεσης αποκατάστασης.
Στο τέλος της επίσκεψης του στο Ληξούρι, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δήλωσε ότι «σε 2-3 εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των έργων που γίνονται στο λιμάνι του Ληξουρίου. Η παραλία και ολόκληρη η πόλη θα γίνει επισκέψιμη για όλους».
 Τέλος έστειλε ένα μήνυμα προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας λέγοντας: «Το κράτος , οι φορείς, οι υπηρεσίες μπορούν όλοι μαζί συνεργαζόμενοι να πετύχουν σπουδαία αποτελέσματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης