Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρόδος: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν με 996 επιβάτες κατέπλευσε στο λιμάνι του νησιού

Ρόδος: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν με 996 επιβάτες κατέπλευσε στο λιμάνι του νησιού
Οι 996 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, όπως έγινε γνωστό, είναι εμβολιασμένοι

Tο πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν με 996 επιβάτες κατέπλευσε την Κυριακή 16/5 στο λιμάνι της Ρόδου.
Πρόκειται για το «MEIN SCHIFF 5», το οποίο πραγματοποιεί επταήμερο ταξίδι με 996 επιβάτες, κυρίως Γερμανούς, με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της κρουαζιέρας στο νησί.
Οι 996 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, όπως έγινε γνωστό, είναι εμβολιασμένοι, ενώ η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Κ. Ταρασλιάς, τους υποδέχτηκαν με μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους.
Το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του από το Ηράκλειο, στη Ρόδο κατέπλευσε νωρίς το πρωί της Κυριακής και θα παραμείνει μέχρι τις 7 το απόγευμα, οπότε και θα συνεχίσει το ταξίδι του για τον Πειραιά.

Και άλλα κρουαζιερόπλοια στη Ρόδο

Το «MEIN SCHIFF 5» ωστόσο δεν είναι το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο που θα προσεγγίσει τούτο το μήνα τ
Το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου θα προσεγγίσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 27 Μαΐου το «AIDA BLUE», το οποίο θα παραμείνει από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Θα ακολουθήσει στις 30 Μαΐου 2021 το «EUROPA» που θα παραμείνει στο λιμάνι της Ρόδου από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, αλλά και στις 31 Μαΐου ακόμη δύο κρουαζιερόπλοια, το «CELESTYAL CRYSTAL» που θα καταπλεύσει στις 8 το πρωί και θα αποπλεύσει στις 6 το απόγευμα και το «MEIN SCHIFF 5» για δεύτερη φορά τον ίδιο μήνα, με χρόνο παραμονής στο λιμάνι από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης