Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρούσματα: Έξαλλο το Twitter με τον Μητσοτάκη - «Περάστε καλά τώρα και πεθάνετε μετά τις 3 Γενάρη»

Κρούσματα: Έξαλλο το Twitter με τον Μητσοτάκη - «Περάστε καλά τώρα και πεθάνετε μετά τις 3 Γενάρη»
Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν με ιδιαίτερη καυστικότητα τα νέα μέτρα που παίρνονται μετά το νέο ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα με 21.657 νοσήσεις.
Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που απολαμβάνει τις διακοπές του ενώ τα μαύρα ρεκόρ σπάνε το ένα μετά το άλλο και η κυβέρνηση, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη για το πότε θα εφαρμοστούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες.
«Τώρα δεν κολλάει. Θα αρχίσει να κολλάει από 3 Γενάρη και μετά» σχολιάζει ένας χρήστης, καλώντας μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη να παραιτηθεί.
Κριτική στο οικογενειακό ταξίδι αναψυχής του πρωθυπουργού στα Ζαγοροχώρια, με έμμεση αναφορά στο προ ολίγων εβδομάδων περιστατικό με Ολλανδή δημοσιογράφο, έκανε άλλος χρήστης.
Τα λεγόμενα του κ. Οικονόμου σχολίασε χρήστης σχετικά με τη συχνότητα που λείπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα καθήκοντά του σχολιάστηκε επίσης.
Παράλληλα, άλλοι αναρωτιούνται για το ποια οικονομικά μέτρα θα παρθούν για την ενίσχυση των εργαζομένων που θα πληγούν από τα περιοριστικά μέτρα.
Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετωπίζουν ορισμένοι τα νέα μέτρα και την αλλαγή των μασκών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης