Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Qatar Gate: Αθώα δήλωσε η Καϊλή μέσω του δικηγόρου της - Επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ

Qatar Gate: Αθώα δήλωσε η Καϊλή μέσω του δικηγόρου της - Επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ
H Εύα Καϊλή ισχυρίζεται ότι «δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς του Κατάρ, καμία, ρητά και κατηγορηματικά», όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Μ. Δημητρακόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Αθώα δηλώνει η Εύα Καϊλή αναφορικά με τις κατηγορίες που της προσάπτουν οι βελγικές Αρχές για εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά, γιατί μου το είπε και η αδελφή της η κ. Μανταλένα Καϊλή» , ανέφερε μιλώντας στο Open ο κ. Δημητρακόπουλος.
Για τον Αλέξανδρο Καϊλή, πατέρας της Εύας Καϊλή, ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε ότι δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τις βελγικές αρχές κι «είναι ελεύθερος, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα», όμως «όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του».
Επιπλέον, ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε ότι η κα Καϊλή δεν έχει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα και τα εισοδήματά της σχετίζονται μόνο με τη εργασία της στο Ευροκοινοβούλιο, ενώ σε ό,τι αφορά την εταιρία real estate που διατηρεί, είναι μια IKE με κεφάλαιο 1.000 ευρώ, κάτι που- όπως είπε-, μπορεί να δει κανείς και στο ΓΕΜΗ, προσθέτοντας πως ακόμη δεν έχει λειτουργήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης