Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Επιστρέφουν οι επιβάτες, 14 παραμένουν στο νοσοκομείο, 3 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Επιστρέφουν οι επιβάτες, 14 παραμένουν στο νοσοκομείο, 3 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση
Όσοι είναι καλά στην υγεία τους θα αναχωρήσουν αεροπορικώς από Βουκουρέστι προς Αθήνα θα ξεκινήσει γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου
Σχετικά Άρθρα
Επιστρέφουν Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στην Αθήνα από το Βουκουρέστι αεροπορικώς οι περισσότεροι από τους επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας επιβάτης και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά, όπως έγραψε από χθες το ΒΝ.
Από τους 48 επιβαίνοντες του λεωφορείου αυτή τη στιγμή 14 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, κάποιοι θα πάρουν εξιτήριο ήδη από σήμερα, κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να παραμείνουν για νοσηλεία 2-3 ημέρες ακόμη, ενώ οι υπόλοιποι διαμένουν σε ξενοδοχεία εν αναμονή της επιστροφής τους, πλην εκείνων που έχουν συγγενείς νοσηλευόμενους, όπως ανέφερε η πρέσβης της Ελλάδας στο Βουκουρέστι, Σοφία Γραμματά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όσοι είναι καλά στην υγεία τους θα αναχωρήσουν σύντομα αεροπορικώς, είπε και πρόσθεσε ότι η πρώτη πτήση από Βουκουρέστι προς Αθήνα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου 24/12.
Για τους τραυματίες ανέφερε ότι πλην τριών περιπτώσεων, οι οποίοι χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, για τους υπόλοιπους οι γιατροί εκτίμησαν πως τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά.
Η Ελληνίδα πρέσβης είπε ακόμη ότι η σύζυγος του θύματος δεν είναι στα βαριά περιστατικά, ενώ διευκρίνισε πως δεν υπήρχαν ηλικιωμένοι στο πούλμαν, υπήρχαν κάποιοι νεαροί και οι υπόλοιποι ήταν μεταξύ 40 και 60 ετών.

Υπενθυμίζεται πως το τουριστικό λεωφορείο ξεκίνησε από το Βόλο την Πέμπτη (22/12/2022) το απόγευμα και το συμβάν συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 23/12.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο που έχει έδρα τη Λάρισα, 6 άτομα επιβιβάστηκαν από το Βόλο στο λεωφορείο, 24 από τη Λάρισα (22 πελάτες και δύο άτομα προσωπικό του γραφείου) και 17 από τη Θεσσαλονίκη.
Συνολικά, μαζί με τον οδηγό, επέβαιναν 48 άτομα με σκοπό να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας.
Το ταξιδιωτικό γραφείο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές στο Βουκουρέστι, για ότι χρειάζονται οι ταξιδιώτες και η επικοινωνία με τους συγγενείς τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης