Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Προθεσμία για την Τετάρτη (4/1) έλαβε η μητέρα

Νεκρό βρέφος στη Βέροια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Προθεσμία για την Τετάρτη (4/1) έλαβε η μητέρα
Το μωρό δεν έφερε σημάδια κακοποίησης
Σχετικά Άρθρα
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1/2023) ζήτησε και έλαβε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει εις βάρος της 29χρονης ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ασφυκτικό θάνατο μέσα το νερό. Το μωρό δεν έφερε σημάδια κακοποίησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκε την κατηγορία και δεν θέλησε να πει τίποτα.

Το χρονικό της τραγικής υπόθεσης

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη μητέρα έφυγε με το βρέφος, από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της. Την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο σπίτι της χωρίς το μωρό και ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε περάσει τη νύχτα σε ξενοδοχείο. Σε ερωτήσεις των γονιών της για το που βρίσκεται το παιδί, εκείνη δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ίδια μετά από τις επίμονες προσπάθειες των Αρχών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης