Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία: Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου – Μέχρι την Τρίτη 24/1 βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Κακοκαιρία: Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου – Μέχρι την Τρίτη 24/1 βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες οι βροχές, οι καταγίδες και οι χιονοπτώσεις
Σχετικά Άρθρα
Μέχρι την Τρίτη 24/1 θα συνεχιστεί η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Κυριακή 22/1 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, σήμερα, Κυριακή 22/1, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, στη Θράκη μέχρι το βράδυ, αλλά και στην ανατολική Μακεδονία τις βραδινές ώρες κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Για αύριο, Δευτέρα (23/1), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο έως το βράδυ, αλλά και στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Τέλος, για την Τρίτη (24/1) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία και από τις προμεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία -κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια- και στις Σποράδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Σημειώνεται ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στο Νομό Ευρυτανίας

Στο Νομό Ευρυτανίας, όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή 22/1 από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στα κάτωθι σημεία:
-Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Φουρνά, από 12η έως 22η χ/θ (θέση Βράχος) και
-στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από 12η έως 25η χ/θ.
Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην 35η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, που είχε διακοπεί λόγω κατολίσθησης (πτώση βράχων στο οδόστρωμα), διεξάγεται εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και μόνο για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και φορτηγά αυτοκίνητα έως 3,5 τόνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης