Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που πλήττονται από έντονα καιρικά φαινόμενα - Συνεχίζονται οι βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που πλήττονται από έντονα καιρικά φαινόμενα - Συνεχίζονται οι βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Η εξέλιξη του καιρού μέχρι την Τρίτη 24/1
Σχετικά Άρθρα
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήττουν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 23/1 τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Ανάλογα φαινόμενα θα σημειώνονται στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).
Επίσης, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά, ορεινά όπου στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βoρειοδυτικά θα φτάσει τους 7- 10 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 17 και στη νότια νησιωτική χώρα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Για αύριο, Τρίτη 24/1 ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική Μακεδονία και από τις προμεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία -κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια- και στις Σποράδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες.
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα βορειοανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 17 και τοπικά στη νότια νησιωτική χώρα τους 18 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης