Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία - Ζάκυνθος: Σε επιφυλακή οι αρχές – Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη 26/1, μήνυμα από «112»

Κακοκαιρία - Ζάκυνθος: Σε επιφυλακή οι αρχές – Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη 26/1, μήνυμα από «112»
Μήνυμα από το «112» εστάλη στους κατοίκους της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς
Σχετικά Άρθρα
Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι τοπικές αρχές στη Ζάκυνθο, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει το νησί που ήδη αντιμετωπίζει μικροπροβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από την ισχυρή βροχόπτωση.
Μάλιστα, με απόφαση του Δημάρχου Ζακύνθου θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 26/1 τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στο νησί.
Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται να απαγορευθούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που θα φθάσουν τα 8 - 9 μποφόρ.
Σημειώνεται ότι από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου γίνεται «έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Ζακύνθου, εάν και εφόσον προκύψουν κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρή βροχόπτωση και θυελλώδεις άνεμοι, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ειδικά σε περιοχές που ενέχουν κίνδυνο κατολισθήσεων και τοπικών πλημμυρικών φαινομένων».

Μήνυμα από το «112»

Μήνυμα από το «112» εστάλη στους κατοίκους της Ζακύνθου, αλλά και της Κεφαλονιάς, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να «χτυπήσει» τα δύο νησιά.
«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες - θυελλώδεις άνεμοι) στην περιοχή σας τις επόμενες ώρες. Περιορίστε τις μετακίνησεις σας κατά την διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών», αναφέρει στο μήνυμα του 112 που εστάλη στους πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης