Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Meteo: Τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Εύβοια - Βαθμιαία τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν

Meteo: Τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Εύβοια - Βαθμιαία τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν
Σταδιακά  τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν, με πιθανότητα ενίσχυσής τους τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Τετάρτης 8/2
Σχετικά Άρθρα
Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία «Barbara» και την Τρίτη 7/2 με φαινόμενα στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα, στην Εύβοια, αλλά και στο Νότιο Αιγαίο.
Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, προβλέπονται τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Μαγνησίας, Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (Φθιώτιδα, Βοιωτία και βόρεια τμήματα της Αττικής), της Εύβοιας, της Ανατολικής Πελοποννήσου, καθώς επίσης και στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης, ενώ στα παραθαλάσσια και υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Νοτίου Αιγαίου προβλέπεται κατά διαστήματα χιονόνερο.
Βαθμιαία τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν, με πιθανότητα ενίσχυσής τους τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Τετάρτης 8/2.
m21.JPG
Προσοχή στο οδικό δίκτυο

Παράλληλα, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο οδικό δίκτυο των περιοχών όπου αναμένονται οι τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις και συγκεκριμένα, στους δρόμους που επισημαίνει η υπηρεσία ROADS του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.
Ακολουθεί η οπτικοποίηση των καιρικών συνθηκών στους οδικούς άξονες της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας για τις πρωινές ώρες (08:00 – 11:00) της Τρίτης 7/2 , όπου με μωβ χρώμα σημειώνονται οι οδικοί άξονες όπου αναμένονται οι χιονοπτώσεις.
m6_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης