Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άδωνις Γεωργιάδης: «Mε φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Mε φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα;»
Τι είπε για τη σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.
«Πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα site ότι έδερνα την Ευγενία. Μέσα σε δυο μέρες το πήραν όλοι αυτό στο διαδίκτυο και το έκαναν viral.
Mε φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα; Εγώ είμαι ο πιο αντίθετος στον πλανήτη σε κάτι τέτοιο.
Φυσικά και κινήθηκα νομικά αλλά το διαδίκτυο έχει πολύ αργές διαδικασίες. Ευτυχώς βγήκε η Ευγενία και το ξεκαθάρισε» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Για την τηλεοπτική καριέρα που είχε κάνει η σύζυγός του αποκάλυψε:
«Δεν απαγορεύω στην Ευγενία να κάνει κάτι. Συνεννοούμαστε μεταξύ μας και αν θέλει να κάνει κάτι τηλεοπτικό μπορεί να το κάνει.
Η Ευγενία τότε μπήκε στην τηλεόραση με έναν συγκεκριμένο προσωπικό στόχο, να πάρει χρήματα για να αποπληρώσει χρέη του παρελθόντος. Έτυχε να είναι στην τελευταία εποχή της καλής εποχής της τηλεόρασης πριν τη χρεοκοπία.
Δεν της άρεσε ιδιαίτερα, δεν την εξέφραζε καθόλου η τηλεόραση και δεν ήθελε να συνεχίσει.».
Ανέφερε δε ο υπουργός ότι «Η “Στιγμή της Αλήθειας” ήταν πολύ δύσκολη, μετά όμως έκανε και το “Dancing with the stars”, το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, το “MasterChef”… Για τη Στιγμή της Αλήθειας” την είχα ενθαρρύνει να το κάνει παρόλο που ήταν ένα show που δεν άντεχα να το βλέπω καθόλου. Ήταν πολύ ακραίο για τα δικά μου γούστα, ήξερα όμως ότι η Ευγενία θα τα καταφέρει και πράγματι, ήταν πολύ καλή.».
Στο τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας με όμορφα λόγια για τη σύζυγό του δήλωσε «Είναι εντυπωσιακό γιατί έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Ευγενία έχει να κάνει τηλεόραση και δεν υπάρχει χρονιά που να μην της κάνουν πρόταση. Όμως, εκείνη δε θέλει. Ασχολείται πάρα πολύ με την ελληνική αγωγή».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης