Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην αντεπίθεση ο επιθεωρητής του ΟΣΕ: Στη βάρδια έπρεπε να είναι δύο σταθμάρχες αλλά ο ένας έλειπε

Στην αντεπίθεση ο επιθεωρητής του ΟΣΕ: Στη βάρδια έπρεπε να είναι δύο σταθμάρχες αλλά ο ένας έλειπε
Ο επιθεωρητής υποστηρίζει  πως η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών να τεθεί σε αργία, στερείται νομικής βάσης
Σχετικά Άρθρα
Στην αντεπίθεση πέρασε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, που ήταν υπεύθυνος για τον σταθμάρχη της Λάρισας στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.
Ο επιθεωρητής, τέθηκε σε αργία από το υπουργείο Μεταφορών «μέχρι την διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη Σ. Β. για υπηρεσία στον σταθμό Λαρίσης».
Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του επιθεωρητή – όπως τον παρουσίασε το Open – στην μοιραία βάρδια έπρεπε λοιπόν να είναι δύο σταθμάρχες, ο ένας εμπειρότερος και δεύτερος ο 59χρονος. Ωστόσο ο πρώτος και εμπειρότερος δεν ήταν – κατά τα φαινόμενα – στο πόστο του.
Ο επιθεωρητής ισχυρίζεται ακόμη πως ευθύνη φέρει και ο σταθμάρχης Νέων Πόρων που είδε στον πίνακα διαχείρισης κυκλοφορίας να κινούνται στην ίδια γραμμή οι δύο αμαξοστοιχίες, αλλά δεν σήμανε συναγερμό ώστε να «κινητοποιήσει» και τον σταθμάρχη της Λάρισας.
Ο επιθεωρητής υποστηρίζει ακόμη πως η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών να τεθεί σε αργία, στερείται νομικής βάσης και περιμένει την επίσημη αιτιολογία της απόφασης αυτής, ώστε να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης