Κοινωνία

Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ τη Δευτέρα 3/4 – Από τις 11:00 έως τις 16:00

Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ τη Δευτέρα 3/4 – Από τις 11:00 έως τις 16:00
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ
Στάση εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου2 από τις 11:00 έως τις 16:00, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.
Μάλιστα, το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ αποφάσισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.
«Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θρηνήσαμε αθώα θύματα, είναι επιβεβλημένο έστω και τώρα να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και στους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω ανανέωσης του στόλου μας και υλοποίηση της ΕΣΣΕ», αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων.
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας, σημειώνοντας ότι κλιμάκιο θα παρευρεθεί στις 12:00 στο υπουργείο Μεταφορών και την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.
Πάντως, τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά.
Κανονικά θα κινηθούν και τα υπόλοιπα μέσα, ενώ το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης