Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς»: Οργή Τσελέντη μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το πρωταπριλιάτικο post του

«Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς»: Οργή Τσελέντη μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το πρωταπριλιάτικο post του
Το πρωταπριλιάτικο που προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση 
Ο Άκης Τσελέντης απάντησε στο Facebook σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου να ζητά προκαταρκτική εξέταση για την περιβόητη ανάρτησή του για το ηφαίστειο της Σαντορίνης.
«Κάποιοι προσπαθούν με ψεύδη να επηρεάσουν τον κ. Εισαγγελέα, ο οποίος δικαιολογημένα δεν γνωρίζει το αντικείμενο της σεισμολογίας», σημειώνει μεταξύ άλλων.
Υπενθυμίζεται πως η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη ερευνάται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, καθώς ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ποινικό αδίκημα στις αναφορές πως - μεταξύ άλλων - σε πολλά νησιά πλέον θα μπορούμε να πηγαίνουμε οδικώς! Η πιθανότητα να συμβεί αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέα και ξεπερνά το 30%.

Η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη αναφέρει:
«Ελπίζω να μην αληθεύει… “Διώκουν” εμένα για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, που επανειλημμένα έχω διαψεύσει δημόσια εκτιμήσεις για δήθεν επερχόμενους καταστροφικούς σεισμούς από μερικούς συναδέλφους, π.χ. 8,5R στον θαλάσσιο χώρο κοντά στη Κρήτη, 7R στη Θήβα πριν έναν χρόνο και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις με σκοπό να εφησυχάσω τους πολίτες.
Ξεχνούν ότι κάποιοι μετά τις τραγικές εικόνες από τον σεισμό της Τουρκίας που έμπαιναν στα σπίτια μας από τα ΜΜΕ, εκμεταλλευόμενοι τον πανικό του κόσμου, μίλαγαν για καταστροφικούς σεισμούς στην Ελλάδα για το 1 λεπτό δημοσιότητας στην TV…. Και πόσες φορές βγήκα δημόσια και το διέψευσα.
Τους ενόχλησε ένα προφανές πρωταπριλιάτικο αστείο που στο τέλος παρέπεμπα σε σύνδεσμο για το πώς ξεκίνησε η παράδοση της Πρωταπριλιάς, ενώ υπήρχε και φωτογραφία του Πινόκιο!
Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα αδειάσει το Αιγαίο και θα πηγαίνουμε στα νησιά με αυτοκίνητα!
Δεν γνωρίζω καμία περίπτωση στην Ιστορία να διωχθεί κάποιος για πολύ πιο πιστευτά και επικίνδυνα ψέματα.
Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι οι αναρτήσεις μου ενοχλούν κάποιους και προσπαθούν με ψεύδη να επηρεάσουν τον κ. Εισαγγελέα. Διαφήμιση μου κάνουν, ας μη το συνεχίσουν».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης