Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στον Άλιμο: Πατέρας του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης ο 75χρονος που πνίγηκε

Τραγωδία στον Άλιμο: Πατέρας του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης ο 75χρονος που πνίγηκε
Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος αποχαιρέτησε τον πατέρα του και δημόσια με ανάρτηση στο Facebook, συγκινώντας με τη φωτογραφία και τα λόγια του
Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, καθώς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας ο 75χρονος πατέρας του, Κώστας, σε παραλία στον Άλιμο. Ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στην ακτή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, έτρεξε αμέσως και τον έβγαλε έξω από το νερό. Ταυτόχρονα, μαζί με μία γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία, άρχισαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χρησιμοποιώντας απινιδωτή και παρέχοντάς του οξυγόνο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν. Το ασθενοφόρο, τον παρέλαβε και τον διεκόμισε στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος αποχαιρέτησε τον πατέρα του και δημόσια με ανάρτηση στο Facebook, συγκινώντας με τη φωτογραφία και τα λόγια του:
«Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου και ότι είμαι είσαι εσύ, δεν είναι δυνατόν να μου τα πήρες όλα μακριά τόσο ξαφνικά… έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και είναι η πρώτη φορά στην σχέση μας που δεν θα μου πεις χαμογελαστός με τα πελώρια γαλανά σου μάτια πως είναι όλα καλά….τόσα έχουμε ζήσει μαζί πατέρα, τόσες δοκιμασίες , τόσα κτυπήματα αλλά σαν αυτό όμως δεν συγκρίνεται τίποτα! Σ αποχαιρετώ με την φώτο που αγαπούσες πολύ, είσαι ο πιο ωραίος Αρσενικός και Άρχοντας που γνώρισα στην ζωή μου είθε ο Κωνσταντίνος Γεράσιμος και ο Δημήτρης μας να σου μοιάσουν. Σ αγαπώ… μ’ ακούς;
ΥΓ Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη στις 5και 30 στην Κοίμηση της Θεοτόκου στην Αργυρούπολη.»
347619988_823414212463001_8074588165271596539_n.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης