Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σταμάτης Σπανουδάκης: Η Νίκη να πάψει να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου ως ύμνο του κόμματος - Ουδέποτε συμφώνησα

Σταμάτης Σπανουδάκης: Η Νίκη να πάψει να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου ως ύμνο του κόμματος - Ουδέποτε συμφώνησα
O κορυφαίος συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης σε ανάρτησή του αναφέρει: "Λυπάμαι, που πάλι βρίσκομαι μπλεγμένος, σε πολιτικές και δημοσιογραφικές κουβέντες με αφορμή μία άδεια που έδωσα προ πολλού καιρού σε κάποια διαδικτυακή εκπομπή και χωρίς να ξέρω ότι οι συνομιλητές μου, θα γινόντουσαν, ή ήταν ήδη κόμμα.
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ζήτησε, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, από τον επικεφαλής Δημήτρη Νατσιό και τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος "Νίκη", να πάψουν να χρησιμοποιούν ένα από τα έργα του ως επίσημο ύμνο τους.
"Ουδέποτε συμφώνησα να γίνει το "Ψυχή μου μη λυγίζεις" ύμνος του κόμματος Νίκη" αναφέρει ο συνθέτης. "Παρακαλώ λοιπόν να αποσυνδέσετε το κομμάτι μου και απο το κόμμα σας αλλά και απο κάθε παρουσία και εκδήλωση σας", σημειώνει σε ανάρτησή του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κόμματος Νίκη: "Μέ περισσή εὐγένεια ὁ κ. Σπανουδάκης παραχώρησε ἀφιλοκερδῶς στή ΝΙΚΗ τή χρήση τοῦ "Ψυχή μου μή λυγίζεις", ὡς ἐπίσημο Ὕμνο τῆς ΝΙΚΗΣ. Εἴμαστε εὐγνώμονες τόσο γιά τή χρήση τοῦ τεχνουργήματός του, ὅσο καί γιά τή συνολική στάση ζωῆς του πού δίνει φωτεινό παράδειγμα, παρηγοριά καί θάρρος στόν Ἑλληνικό Λαό. Εὐχαριστοῦμε!}
Ωστόσο, ο κορυφαίος συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης σε ανάρτησή του αναφέρει: "Λυπάμαι, που πάλι βρίσκομαι μπλεγμένος, σε πολιτικές και δημοσιογραφικές κουβέντες με αφορμή μία άδεια που έδωσα προ πολλού καιρού σε κάποια διαδικτυακή εκπομπή και χωρίς να ξέρω ότι οι συνομιλητές μου, θα γινόντουσαν, ή ήταν ήδη κόμμα.
Ουδέποτε συμφώνησα να γίνει το "Ψυχή μου μη λυγίζεις” ύμνος του κόμματος Νίκη. Ένα κομμάτι που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, όλων των αποχρώσεων, πολιτικών και άλλων. Παρακαλώ λοιπόν να αποσυνδέσετε το κομμάτι μου και από το κόμμα σας αλλά και από κάθε παρουσία και εκδήλωσή σας. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας."

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης