Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛΑΣ - Νέα Φιλαδέλφεια: Σε εξέλιξη η εσωτερική έρευνα για τη δολοφονία του 29χρονου - Καταθέσεις δίνουν 15-20 αξιωματικοί

ΕΛΑΣ - Νέα Φιλαδέλφεια: Σε εξέλιξη η εσωτερική έρευνα για τη δολοφονία του 29χρονου - Καταθέσεις δίνουν 15-20 αξιωματικοί
Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η έρευνα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ ο κ. Οικονόμου έχει ζητήσει την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων
Καταθέσεις από 15-20 αξιωματικούς αναμένεται να ληφθούν στο πλαίσιο της εσωτερικής έρευνας που ξεκίνησε χτες στην Ελληνική Αστυνομία, για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στο τι συνέβη και οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφεραν να διασχίσουν τη μισή Ελλάδα και να φτάσουν ανενόχλητοι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.
Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η έρευνα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ ο κ. Οικονόμου έχει ζητήσει την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων, από την είσοδο των αλλοδαπών οπαδών στην Ελλάδα και ύστερα, ώστε να εντοπισθούν και να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες, σε κάθε επίπεδο και με οποιαδήποτε μορφή.
Για το λόγο αυτό οι αξιωματικοί που θα καταθέσουν είναι από όλο το φάσμα των Διευθύνσεων, από την Κακαβιά ως την Αττική (Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Αττική), και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.
Εκτός από τις αναφορές των Αξιωματικών, όμως, στο πλαίσιο της Ε.Δ.Ε., θα ληφθούν ένορκες καταθέσεις από πρόσωπα που πιθανώς μπορούν να συνδράμουν στη διερεύνηση της υπόθεσης.
Οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επισημαίνουν ότι «η πολιτική βούληση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι ισχυρή και αδιαπραγμάτευτη, όπως ισχυρός και αδιαπραγμάτευτος είναι ο στόχος η ΕΛ.ΑΣ. να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της κοινωνίας στον τομέα της ασφάλειας των πολιτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης