Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ερυθρός Σταυρός - εκπρόσωπος εργαζομένων: Συκοφαντικό αυτό που γίνεται - Κάνουμε 35 χρόνια τη γιορτή, δεν είχε εφημερία το νοσοκομείο

Ερυθρός Σταυρός - εκπρόσωπος εργαζομένων: Συκοφαντικό αυτό που γίνεται - Κάνουμε 35 χρόνια τη γιορτή, δεν είχε εφημερία το νοσοκομείο
"Tο νοσοκομείο δεν είχε εφημερία, είναι άλλο ένα ψέμα", σύμφωνα με την Β. Γεωργάκη
Σχετικά Άρθρα
Είναι στημένο και συκοφαντικό αυτό που γίνεται, ενώ είναι ψέμα ότι το νοσοκομείο είχε εφημερία, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», Β. Γεωργάκη, με αφορμή τη θύελλα αντιδράσεων για το γλέντι.
Η κα Γεωργιάκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητο τίποτα. Είναι ντροπή, είναι προσβλητικό, είναι στημένο, είναι συκοφαντικό αυτό που γίνεται» , καθώς «κάναμε μία γιορτή, την οποία κάνουμε 35 χρόνια. Είναι στοχοποιημένο. Όλα τα χρόνια που υπηρετούμε με σεβασμό και υπερβάλλοντας τον εαυτό μας, υπάρχουν μέρες που δεν μπορούμε ούτε να πιούμε νερό».
Μάλιστα, η κα Γεωργάκη ανέφερε ότι «επί διακυβέρνησης του ο κ. Πολάκης, με παρέπεμψε στο δικαστήριο για παρακώλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας, ενώ νοσούσα με καρκίνο».
Η ίδια υπογράμμισε ακόμη πως «το νοσοκομείο δεν είχε εφημερία, είναι άλλο ένα ψέμα. Βαρέθηκα τη λάσπη και τους συκοφάντες», ενώ έκανε λόγο για «εμμονική εμπάθεια» και «κομματικό σκοταδισμό που υπήρχε στο νοσοκομείο, αλλά επήλθε η εργασιακή ειρήνη».
«Είναι κατάπτυστο, είναι ανήθικο. Μπορούν να μας χτυπήσουν για οτιδήποτε άλλο θέλουν ,αλλά όχι για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης