Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γλυφάδα: Καταθέσεις 1,5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία φέρεται να είχε ο Αιγύπτιος - «Κλείδωσε την Δέσποινα Καρνέση σε γραφείο πριν το μακελειό»

Γλυφάδα: Καταθέσεις 1,5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία φέρεται να είχε ο Αιγύπτιος - «Κλείδωσε την Δέσποινα Καρνέση σε γραφείο πριν το μακελειό»
Όπως διαπιστώνουν οι Αρχές έπειτα από έρευνα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ο 76χρονος διέθετε κοινό τραπεζικό λογαριασμό με την αδερφή στην Ελβετία όπου από αυτόν έχει διακινηθεί 1.500.000 ευρώ
Τα κίνητρα του 76χρονου «Άρη» αναζητούν οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπίσουν τι ήταν αυτό που τον έκανε να σκοτώσει τρία άτομα προτού βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του ή και τον πιθανό ηθικό αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης στην ναυτιλιακή εταιρία στην Γλυφάδα.
Την ίδια ώρα, η Δέσποινα Καρνέση, η συνιδιοκτήτρια της εταιρείας, αποτελεί το πρόσωπο «κλειδί» για τις Αρχές ώστε να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση και στα κίνητρα του 76χρονου.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ναυτιλιακή εταιρεία, European Product Carriers δίνει απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα και ρίχνει φως σε μερικά σημεία της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μέσω της ανακοίνωσης γίνεται γνωστό πως το σπίτι στη Γλυφάδα όπου διέμενε ο 76χρονος Αιγύπτιος δεν ανήκει στην Μαρία Καρνέση, επομένως δεν του το είχε παραχωρήσει εκείνη για να μπορεί στη συνέχεια να του κάνει έξωση.
Δεύτερον, στην ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνεται ότι ο 76χρονος όχι μόνο είχε λάβει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, 74.000 ευρώ κατά την απόλυσή του από την εταιρεία αλλά όπως τονίζεται «ουδεμία οικονομική ανάγκη είχε ο δολοφόνος αφού διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς». Όπως διαπιστώνουν οι Αρχές έπειτα από έρευνα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ο 76χρονος διέθετε κοινό τραπεζικό λογαριασμό με την αδερφή στην Ελβετία όπου από αυτόν έχει διακινηθεί 1.500.000 ευρώ, ενώ διαθέτει και 500.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα.

Οι καταθέσεις και το πρόσωπο «κλειδί»

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση είναι η Δέσποινα Καρνέση η οποία αναμένεται και να καταθέσει στις Αρχές τις επόμενες ημέρες καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο Σπύρος Καρνέσης, ο έτερος αδερφός ζει μόνιμα στο Λονδίνο και λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν θα μπορέσει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.
Την ίδια ώρα, πηγές αναφέρουν ότι όταν ο 76χρονος δράστης όταν εισήλθε στο κτίριο και λογομάχησε με την Μαρία Καρνέση στη συνέχεια κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο δικό της γραφείο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.
Τα γραφεία της εταιρείας στην Γλυφάδα λειτουργούν σήμερα, Τετάρτη κανονικά με το κλίμα ωστόσο να είναι ιδιαίτερα βαρύ και την εταιρεία να διαβεβαιώνει τους υπαλλήλους της τόσο στα γραφεία, όσο και στα πλοία ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά υπό την επίβλεψη της Δέσποινας Καρνέση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης