![Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη και στην πεθερά που φώναζε στον δράστη: Ρίξτου, ρίξτου](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/e2558e8ba6a10a1d1ceedd3f9dac03e5_XL.jpg)
Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και στην σύζυγο του κατηγορούμενου, στην οποία αποδίδει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία
Σε βάρος του 69χρονου δράστη ο Εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία.
Παράλληλα άσκησε δίωξη και στην σύζυγο του κατηγορούμενου, στην οποία αποδίδει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.
Ο κατηγορούμενος φαίνεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον γιατρό γιατί φερόταν άσχημα στην κόρη του.
Ωστόσο ο γιος του δράστη, αστυνομικός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση φέρεται να μην επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος.
Τόσο ο δράστης και η σύζυγός του, όσο και το θύμα και η οικογένεια του αλλά και ο αστυνομικός, έμεναν στο ίδιο κτήριο.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε Ανακριτή όπου θα απολογηθεί το ζευγάρι των κατηγορουμένων.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών