Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του Τράγκα που πέρασαν στην χήρα του, Μαρία Καρρά - Ferrari 4000 κυβικών και Bentley bentayga

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του Τράγκα που πέρασαν στην χήρα του, Μαρία Καρρά - Ferrari 4000 κυβικών και Bentley bentayga
Το supercar φυλάσσεται σε κλειστό πάρκινγκ το οποίο κοστίζει 6.250 ευρώ τον χρόνο
Δύο και πλέον χρόνια μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ο οικογενειακός "πόλεμος" για την περιουσία του συνεχίζεται με αγωγές και μηνύσεις ανάμεσα στον γιο του δημοσιογράφου, Γιάννη και τη χήρα του, Μαρία Καρρά.
Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται και τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που φαίνεται πως είχε στην κατοχή του ο εκδότης. Σύμφωνα με το Mega, τα οχήματα έχουν περάσει πλέον στα χέρια της τελευταίας συζύγου του.
Κατά τις ίδιες πηγές, ένα από αυτά βγήκε προς πώληση. Πρόκειται για μία Ferrari 4000 κυβικών και ιπποδύναμη 600 ίππων, με τιμή πώλησης 220.000 ευρώ. Το supercar φυλάσσεται σε κλειστό πάρκινγκ το οποίο κοστίζει 6.250 ευρώ τον χρόνο.
Η Μαρία Καρρά έχει ακόμη ένα αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιεί για να ταξιδεύει από τη Νίκαια της Γαλλίας στο Μονακό. Ο λόγος για μία Bentley bentayga, SUV αξίας 200 χιλιάδων ευρώ, 4.000 κυβικών και 542 ίππων.
Τέλος, η χήρα του Γιώργου Τράγκας διαθέτει με leasing και μία Rolls Royce.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης