Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Βγήκε αγκαλιά με τη σύζυγό του από το δικαστήριο - «Ερωτική υπερχείλιση»

Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Βγήκε αγκαλιά με τη σύζυγό του από το δικαστήριο - «Ερωτική υπερχείλιση»
Η 46χρονη επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του συζύγου της, αποδίδοντάς την στην προηγούμενη εξάρτηση του με το αλκοόλ.
Αθώο κήρυξε το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, μετά και την ανάκληση της καταγγελίας από τη σύζυγό του.
Η 46χρονη γυναίκα παρουσιάστηκε στη δίκη και περιέγραψε τα περιστατικά, σύμφωνα με τη δική της εκδοχή. Είπε ότι τσακώθηκε με το γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος όμως δεν τη χτύπησε.
«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα.
Πρόεδρος: Εδώ λέει (και διαβάζει κατηγορητήριο)
Μάρτυρας: Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα.
Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας το νιώσατε;
Μάρτυρας: Ότι θέλει να το παίξει νταής.
Δικαστής: Δε φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;
Μάρτυρας: Όχι. Δε με ακούμπησε καν, μόνο βρισιές.

Η 46χρονη επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του συζύγου της, αποδίδοντάς την στην προηγούμενη εξάρτηση του με το αλκοόλ.

«Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σα να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δε μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγε να ξαπλώσουμε, άκουσα το Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ζάναξ, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν. Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Πρόεδρος: Έχει ξανασυμβεί;
Μάρτυρας: Ναι παλαιότερα. Όταν είχε πιει. Φαίνεται σα να έχει πιει, χωρίς να έχει επειδή η μνήμη του ανακαλεί το λαβύρινθο της εξάρτησης.
Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;
Μάρτυρας: Ναι

Ερωτική υπερχείλιση

Χαμογελαστός και ανακουφισμένος, αγκαλιά με τη σύζυγο του αποχώρησε από το δικαστήριο ο Γιάννης Γιοκαρίνης. Με το γνωστό του χιούμορ, είπε «Μια λέξη θα σας πω: Ερωτική υπερχείλιση!», με τη σύζυγό του να χαμογελά επίσης.
Νωρίτερα, στην απολογία του, έκανε λόγο για ένα διαπληκτισμό μεταξύ του ζευγαριού, χωρίς να ακουμπήσει τη σύζυγό του.
«Εκνευρισμός. Κάτι που δε μου άρεσε κι εμένα. Εκνευρισμός που έφερε εκνευρισμό.
Πρόεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;
Γιοκαρίνης: Όχι
Πρόεδρος: Θέλετε να πείτε κάτι άλλο για την υπεράσπιση σας;
Γιοκαρίνης: Τι να πω, εσείς θα πείτε.
Ο κ. Γιοκαρίνης αναφέρθηκε στο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν:
«Έχω πολλά χρόνια να πιω, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός. Και νωρίτερα είχα μεγάλα διαστήματα καθαρός, απλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου», κατέληξε ο αθωωθείς καλλιτέχνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης