Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα Μάκρη: Ιερέας σε κατάσταση αμόκ χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

Νέα Μάκρη: Ιερέας σε κατάσταση αμόκ χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής της Νέας Μάκρης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (11/04), με περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων στον κεντρικό δρόμο, να γίνονται μάρτυρες της βίας που άσκησε ο ιερέας στην γυναίκα
Το φως της δημοσιότητας βλέπει ακόμα μια καταγγελία για βία που δέχθηκε γυναίκα αυτή την φορά στην Νέα Μάκρη Αττικής, με έναν ιερέα που φέρεται σε κατάσταση αμόκ να την χαστούκισε και να την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο.
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής της Νέας Μάκρης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (11/04), με περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων στον κεντρικό δρόμο, να γίνονται μάρτυρες της βίας που άσκησε ο ιερέας στην γυναίκα.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζει αυτόπτης μάρτυρας, είδε τον ιερέα να περπατά με την γυναίκα, και να έχουν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό. Έπειτα από λίγα λεπτά, οι κάτοικοι τον είδαν να χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα, και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο.
Αμέσως, μία παρέα προσέγγισε την γυναίκα, ρωτώντας την εάν χρειαζόταν βοήθεια και τη βοήθησαν να κάτσει σε ένα παγκάκι, ενώ προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον ιερέα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.
Η γυναίκα ανέφερε στην παρέα πως είχε συνοδέψει τον ιερέα στη Μονή του Αγίου Εφραίμ για προσκύνημα μαζί και με άλλους πιστούς από ενορία.
Είχαν έρθει με πούλμαν αλλά δυσαρεστήθηκε ο ιερέας για κάτι που ξέχασε να πάρει μαζί της η γυναίκα από το μοναστήρι και αυτός ήταν ο λόγος που ξέσπασε πάνω της. Οι άνθρωποι παρότρυναν την γυναίκα η οποία έκλαιγε να κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης