Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok
Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Ζαρουχλέϊκων, στην Πάτρα

Ένας 7χρονος «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό 8χρονου για να ανεβάσει βίντεο στο TikTok και να προσελκύσει followers και views, όπου ο 7χρονος διατηρεί λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Κατά το περιστατικό φώναξε άλλο ένα παιδί, προκειμένου να κρατάει το κινητό και να βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαιη πράξη.
Η μητέρα του 8χρονου είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμού του παιδιού της και απευθύνθηκε στον πατέρα του 7χρονου.
Ο πατέρας επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη, όμως η μητέρα του 8χρονου σκέφτεται να υποβάλει μήνυση.
Ο σύζυγός της έχει πεθάνει. Το παιδί της εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα όπως είπε, θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως έπειτα από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.
Ο θείος του αγοριού που ξυλοκοπήθηκε μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη»: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει, έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά, γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης