Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταγγελία ΠΟΣΠΕΡΤ για αιφνιδιαστικές απολύσεις εργαζομένων σε ΑΝΤ1 και Action 24

Καταγγελία ΠΟΣΠΕΡΤ για αιφνιδιαστικές απολύσεις εργαζομένων σε ΑΝΤ1 και Action 24
Για απολύσεις τεχνικών
Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ-1 και Action 24 για την αιφνιδιαστική απόφασή τους για απολύσεις τεχνικών ύστερα από 32 χρόνια έντιμης εργασίας και προσφοράς καθώς και ένα χρόνο πριν την συνταξιοδότησή τους.
Σε ανακοίνωση η ομοσπονδία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ζούμε σε εργασιακό μεσαίωνα και αυτό βολεύει τους καναλάρχες σε ένα άναρχο τηλεοπτικό τοπίο, να απολύουν και να κάνουν ότι….γουστάρουν.
Η υποστελέχωση των γραφείων των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας στη Βόρεια Ελλάδα συνεχίζεται με εμφανή την αδιαφορία για την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος αλλά και την προσφορά των εργαζόμενων που στήριξαν επι δεκαετίες τη λειτουργία τους.
Παράλληλα ζητούν από τους δημοσιογράφους να καλύπτουν θέματα με τη χρήση του κινητού τους τηλεφώνου χωρίς συνεργείο.
Η χρήση πλήρους τηλεοπτικού συνεργείου αποτελούμενου από εικονολήπτη, ηχολήπτη και ρεπόρτερ είναι πανελλαδικά αναγκαία για ένα επαγγελματικά άρτιο αποτέλεσμα σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τους ιδιοκτήτες και τις διευθύνσεις των τηλεοπτικών σταθμών να σταματήσουν άμεσα τις απολύσεις και απαιτεί την άμεση επαναπρόσληψή τους».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης